Fotókon a Vernee MIX 2 – Talpig üvegben, duál kamerával

0

Nemrég jelent meg a Vernee következő készülékének beharangozója, és máris érkezett két kép a hamarosan érkező MIX 2-ről.

Mindig jó látni, ha versenyeznek a gyártók, hiszen abból általában a felhasználók profitálhatnak. Ezért örülünk neki, hogy a “keret nélküli” telefonokból többféle is érkezik a következő hónapokban. Nézzük a Vernee hogy képzeli el az ő változatát!

A dizájn nagyon szépnek tűnik, a már megszokott divatos, letisztult külsőt kapjuk. Ezeket a “keret nélküli” telefonokat a kijelző miatt szögletes sarkakkal látják el, viszont az éleket szépen lekerekítik, kellemes fogást biztosítva. Láthatjuk, hogy méretes kijelző található a telefon elején, minden bizonnyal 18:9-es arányú. A képek és hírek alapján szinte alig lesz káva a megjelenítő körül, emiatt valóságossá válhat a nagy kijelzővel rendelkező, kompakt telefon.

Érkezett egy kép a telefon hátuljáról is, melyen látható a gyártó és a típus neve. A kamera a bal felső sarokban fog elhelyezkedni, és ott a kivágás a már megszokott, hátul fellelhető ujjlenyomat-olvasónak is. A teljes hátlap üvegből készül, ezért is használják a dual-glass kifejezést. Ez a megoldás már az iPhone 4 óta elterjed, és nagyon szeretik a felhasználók. A kamerakivágás alapján duál kamerát fog használni a MIX 2, ami egy közkedvelt megoldás a mostani a csúcskészülékeknél. Ez lesz egyébként a Vernee első duál-kamerával szerelt mobiltelefonja

Továbbra is várjuk a kiszivárgó részleteket, és tekintve hogy a Vernee MIX 2 külsejéről már sok mindent tudunk, reméljük a belsőre is hamarosan fény derül.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid