3 napos üzemidőt ígér az új Vernee Thor E

3

Hamarosan megjelenik a Vernee Thor E, amit már az MWC-n is bemutattak, ám azóta úgy döntött a vállalat, hogy erősebb processzort és több RAM-ot szerelnek a mobilba, mégpedig változatlan árcédula mellett.

A Vernee Thor E egy viszonylag kompakt, üzemidőre kihegyezett középkategóriás mobil. A kijelzője 5 colos és HD felbontású, a hátlap alatt pedig egy méretes, 5020 mAh-s akkumulátort találunk 9V/2A-es gyorstöltéssel. A gyártó szerint 3 napos üzemidőt és 30 napos készenléti időt bír a készülék egy töltéssel, ráadásul nem is lett túlzottan vastag, mindössze 8.2 mm-es a ház.

A gyártó a mobilt a 4 magos MT6737 helyett végül a 8 magos MT6753 processzorral adja ki, ami elég komoly előrelépés, és RAM-ból is 2 helyett 3 GB-ot kapunk. Mindez úgy, hogy marad az eredetileg tervezett 130 dolláros ár (ebből ráadásul most 20 dollár kedvezményt kaphatsz). A belső tárhely 16 GB-os és bővíthető, a rendszer pedig már Android 7.1-re épül.

A Vernee Thor E a nevét egyébként valószínűleg arról kapta, hogy a kijelzőjének van egy energiatakarékos monokróm módja, ami kicsit hasonlít az E-ink panelekhez. A mobil hamarosan megjelenik, és aki ezen a linken előregisztrál (csak email címet kell megadni), az 20 dollár kedvezményt kap, azaz valóban nagyon olcsón juthat a készülékhez.

forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid