Elindult a Nougat frissítés a Samsung Galaxy A5 (2016)-ra

0

A Samsung Galaxy A5 (2016) egy igazán belevaló középkategóriás okostelefon, amit nálunk is rengetegen használnak a legnagyobb megelégedettséggel. A készülék tulajdonosai most még jobban örülhetnek, ugyanis hamarosan hozzájuthatnak a legújabb frissítéshez. 

Egészen pontosan az Android 7.0 Nougat rendszerről van szó, ami az A510FXXU4CQDK firmware számot viseli. Jelen pillanatban csupán Oroszországban szórják az adatcsomagot, ami afféle főpróba jelleggel bír. Ha minden rendeltetésszerűen zajlik, akkor vélhetően más piacokra is eljut az új rendszer az elkövetkezendő hetek folyamán.

Van egy videónk is, amelyen megtekinthető az okostelefon az új rendszerrel.

Mint ahogyan minden OTA módon terjesztett frissítésnél, itt is kell egy keveset várni, míg eljut minden készülékre. Egyelőre szerintünk felesleges, de alkalomadtán benézhettek a Beállítások menü megfelelő részébe, csekkolni, hogy elérhető-e már a frissítés.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid