Vernee újdonságok az MWC 2018-on

0

A MWC a világ egyik legnagyobb mobilos rendezvénye, ami idén is megrendezésre került, és számos gyártó képviseltette magát érdekes új technológiákkal és készülékekkel. Nézzük, mivel készült a nemzetközi babérokra törő Vernee!

A Vernee egy nagyon fiatal márka, 2016-ban hozta létre a Newbund Technology Company. A központja Sencsenben, Kínában van, és két év alatt sikeresen megvetette a lábát a mobilpiacon.

Két új modellt is bemutatott a Vernee az MWC-n, amelyeket elég nagy érdeklődés övezett a kiállításon, különösen az új csúcsmobilt, az Apollo 2-t.

Az Apollo 2 egy 5.99 colos, 18:9-es Sharp TDDI megjelenítővel bír, amit unibody fémház vesz körbe. A készüléket a csúcskategóriás, 10 magos Helio X30 hajtja, amihez 6 GB RAM és 128 GB tárhely tartozik.  Külsőleg egy nagyon megkapó készülék lett, ami megfelel a mai trendeknek, és a hardverre sem lehet panaszunk.

Az Apollo 2 mellett a V2 is most debütált az MWC-n. A Vernee V2 egy korrekt teljesítményű strapatelefon törésálló házzal és vízálló kivitellel. A gyártó azt vallja, hogy egy strapamobil is lehet modern és letisztult kinézetű, és a V2-vel is ez volt a szándékuk.

A látogatók további Vernee mobilokat is megtekinthettek a gyártó standján, ami a 6K40 számot viseli. A közlemény szerint kint volt még a T3, az M7 és számos egyéb készülék.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid