Videón a 6 GB RAM-os, 6200 mAh-s aksival szerelt Vernee X

0

Ahogy arról már beszámoltunk korábban, a Vernee X már előrendelhető a Gearbest weboldalán, de a megjelenésre még várni kell egy kicsit. Addig is a gyártó kiadott egy bemutató videót a készülékről, amelyen a remek teljesítményt és a hosszú üzemidőt próbálják demonstrálni.

Kezdjük is mindjárt a videóval:

A teszt során 50 alkalmazást indítanak el egymás után a Vernee X-en, és a 6 GB RAM-nak köszönhetően a készülék ezeket képes egyszerre a memóriában tartani, nem zárja be őket, tehát jól szuperál a multitaszking. A megfelelő teljesítményt a vadonatúj Helio P23 chipset biztosítja, és jó szolgálatot tesz az Android 7.1-re épülő VOS rendszer is, amely ugyanolyan letisztult, mint a gyári Android, de a Vernee optimalizált rajta, és hozzáadott pár hasznos funkciót.

Az üzemidőre sem lehet panaszunk, hiszen a videó tanulsága alapján 5 óra folyamatos játék alatt mindössze 35%-ot merült az akkumulátor.

A gyártó saját VOS rendszere részben az energiatakarékosságra lett kihegyezve, és van egy fejlett metódus, ami korlátozza a háttérben futó folyamatokat. Így a 6200 mAh-s aksival kiemelkedő használati időt kapunk.

A Vernee X a gyártó szerint normál használattal 2.5 napot bír, a hívási idő pedig 65 óra. Van egy “super power saving” mód is, amivel még tovább növelhető az üzemidő. Ez lekorlátozza a funkciókat, így akár 4 napra is kitolható az üzemidő átlagos használat mellett, a készenléti idő pedig állítólag a 76 napot is elérheti!

A nagy aksihoz dukál egy korrekt gyorstöltés is, ami szintén nem marad ki a Vernee X-ből. Egy 9V/2A-es megoldást kapunk, ráadásul a vállalat szerint duplán védett az akku, tehát nem kell aggódni a biztonságunk miatt töltés közben. Egyébként 30 perc alatt 1 napra elegendő használati időt nyerhetünk, a 100%-os töltöttséghez pedig 150 perc kell.

A Vernee X most 30 dollár kedvezménnyel rendelhető elő a Gearbest-nél, így nettó 249.99 dollárért szerezhető be a készülék. További részletek az alábbi linken:

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid