Újabb érdekes Sharp mobil tűnt fel

0

A minap feltűnt egy új Sharp készülék a TENAA hivatalának adatbázisában, ami az FS8015 modellszámot viseli, és az Aquos sorozat egyik friss tagja lesz. A specifikációi hasonlóak a már ismert Aquos S2-höz, ám azért akadnak eltérések is jócskán. 

A Sharp volt az a gyártó, amely elkezdte a “keret nélküli”, avagy extrém vékony kávákkal határolt megjelenítős okostelefonok gyártását, igaz nem ők profitáltak a legjobban a koncepcióból. A TENAA oldalán feltűnt mobil szintén ebben a kategóriában fut, és sokban merít hardveres téren az idén nyáron bemutatott Aquos S2-ből. Akad azért különbség is, az egyik lényeges eltérés például az, hogy az ujjlenyomat-olvasó az előlapról a hátoldalra került, így az alsó káva is sokkal vékonyabb lehet.

Az FS8015 kijelzője 5.99 colos, a képaránya 18:9, a felbontása pedig Full HD+, vagyis 2160×1080. A készülék belsejében egy nyolcmagos processzor ketyeg 2.2 GHz-en, forrásaink tippje szerint ez akár egy Qualcomm Snapdragon 630 vagy Snapdragon 660 is lehet. A telefon létezik 4, illetve 6 GB RAM-mal ellátott változatban is, a belső tárhely az előbbi esetében 64, az utóbbinál pedig 128 GB.

Az iPhone X-et idéző hátlapi duál kamerakészlet érzékelői 12, valamint 13 megapixelesek, míg az előlapon egy 16 megapixeles modul található. A Sharp készülőfélben lévő újdonsága Android Nougat rendszert futtat, ezen felül még szót érdemel az akkumulátor kapacitása, ami 3100 milliamperóra. A telefon kizárólag fekete színben lesz kapható, és nemsokára hivatalosan is bemutatkozhat, bár Európában aligha lesz kapható.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid