Apró vezeték nélküli füles és FIMI drón akcióban a Cafago oldalán

0

Kína egyik feltörekvő webáruháza ismét kiváló akcióval jelentkezik, melynek főszereplője ezúttal egy in-ear kialakítású vezeték nélküli fülhallgató, valamint egy nagyon vagány elektromos bringa. Lássuk, mit is kínál Cafago!

A Xiaomi Haylou GT-1 Pro az olcsó ára ellenére mindent tud, amit el lehet várni egy prémium vezeték nélküli fülhallgatótól. A készülék támogatja a különböző szoftveres ökoszisztémák virtuális asszisztenseit, segítségével könnyedén aktiválható Siri vagy a Google Asszisztens. A fülhallgató belsejében Bluetooth 5.0 modem található, melynek köszönhetően jóval stabilabb lesz a vezeték nélküli összeköttetés, szignifikánsan csökken az energiafogyasztás.

A 7,2 mm-es hangszórók igényes hangzással kecsegtetnek, sőt, még a mélyebb tartományok is képviseltetik magukat. A szerkezet vezérlése egyszerű, mint az egyszeregy, egyébként érintéssel történik. A Haylou GT-1 Pro segítségével nem csak zenét lehet hallgatni, de hosszú telefonhívásokat is le tudunk bonyolítani, amiben nagy segítség lesz a zajszűréssel rendelkező mikrofon. Amennyiben használjuk a töltésre alkalmas dokkolót, az elérhető maximális üzemidő 26 óra is lehet, ami azt jelenti, hogy hosszabb repülőutakon is kiválóan megállja a helyét ez a készülék.

A fülhallgató sportolás közben is jól szolgál, erre biztosíték az IPX5 minősítésnek megfelelő vízálló borítás, így a szerkezetben nem tehet kárt az izzadság és a nyirkosság sem. A Xiaomi Haylou GT-1 Pro most magyar valutára átszámítva nagyjából 6934 Ft-os áron rendelhető a Cafago webáruházából. További részletek és megrendelés ezen a linken!

A Xiaomi FIMI A3 az a drón, amire akkor ruházunk be, amikor szeretnénk egy komolyabb szintet megtapasztalni ebből az egyre népszerűbb hobbiból, viszont még mindig kényesek vagyunk arra az összegre, amit kiadunk egy ilyen készülékért. A drón a felszereltsége miatt bőven középkategóriás terméknek tekinthető, hiszen mozgóképet Full HD felbontással képes rögzíteni, rendelkezik saját GPS navigációval, a felvételek minőségét kéttengelyes mechanikus, valamint háromtengelyes elektronikus stabilizátor fokozza, miközben a szerkezet pehelykönnyű, irányítása pedig egyszerű, mint az egyszeregy.

A készülék egyetlen feltöltéssel képes akár 25 percen keresztül is repülni, a maximálisan elérhető magasság 120 méter, míg a vezeték nélküli kapcsolat felhasználó és a gép között 500 méteren belül marad stabil. A szerkezet végsebessége 65 km/óra, ereszkedni leggyorsabban 5, emelkedni pedig 6 méter/másodperccel tud. A masina számos repülési üzemmódot ismer, igazából rengeteg módja van a lélegzetelállító felvételek készítésének, melyeknek határt csupán a tulajdonos fantáziája szabhat. A Xiaomi FIMI A3 drón most 266,46 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából, és az egészben az a legjobb, hogy a készülék európai raktárból érkezik így a megrendelést semmilyen egyéb költség nem terheli, és a szállítás is gyorsan lezajlik majd. További műszaki jellemzők és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid