Xiaomi: mérföldkőnél a Redmi Note széria eladása

0

A Xiaomi alá tartozó Redmi brand mondhatni sikert sikerre halmoz, és ebben többek között fontos szerepet játszik a Redmi Note mobilok családja is. A kínai márka szószólói nemrég bejelentettek egy igen komoly mérföldkövet, mely szerint több, mint 100 millió Redmi Note készüléket sikerült eladniuk azóta, mióta a széria elindult 2014-ben.

Igazából aki követi a tech világ híreit, illetve a Xiaomi háza táján történő eseményeket, egyáltalán nem csodálkozik ezen a számon, hiszen a Redmi Note családban csupa olyan, jellemzően középkategóriás okostelefon jelent meg, melyek a végletekig fokozták a költséghatékonyságot és a kiváló ár/érték arányt. Példának okáért a legutóbbi komoly mérföldkövet a Redmi Note 7 érte el, ami idén márciusig 4, majd júliusig 15, végül 20 millió példányban talált gazdára a legutóbbi adatok szerint.

Abszolút érthető a jelenség, a szóban forgó telefon remekül sikerült, és legjobb tudomásunk szerint kicsiny hazánkban is igen népszerű. A Redmi Note széria legújabb tagjai a Redmi Note 8 és a Redmi Note 8 Pro, utóbbi rendelkezik az eddigi legjobb hardveres felszereltséggel, már ami a Redmi Note telefonokat illeti. Nem lennénk meglepve, ha ezek a készülékek is az elődökhöz hasonló, kiváló eredményeket produkálnának az eladások terén.

Ha esetleg szeretnéd jó áron beszerezni a 64 MP-es kamerával és 4500 mAh-s aksival felszerelt Redmi Note 8 Pro okostelefont, akkor kattints ide.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid