Vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fülhallgatók 10.000 Ft alatt

0

Két kiváló vezeték nélküli fülhallgatót kínál most kedvezményes áron a Tomtop webáruháza, amelyek hűséges társaink lehetnek, ha az úton is szeretnénk élvezni kedvenc dallamainkat. Az alábbiakban ezeket a készülékeket fogjuk bemutatni röviden.

Lenovo LP40

A Lenovo készüléke Bluetooth 5.0 kapcsolódást kínál jövendőbeli tulajdonosa számára, aki élvezheti a 13 mm-es driverek által produkált telt hangzást. A félig hallójáratba illeszkedő kialakítás stabil és komfortos viseletet jelent majd, az érintés alapú vezérlés szintén csak tovább fokozza majd a kényelmünket. Alacsony késleltetés, 10 méteres hatótávolság, és kiváló üzemidő jellemzi a készüléket, amely a mellékelt töltődoboznak köszönhetően képes akár 12 órás lejátszást is biztosítani, a beépített 230 mAh teleppel. A Lenovo LP40 most mindössze 14,39 dolláros, vagyis megközelítőleg nettó 4870 Ft-os áron rendelhető a Tomtop jóvoltából. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Haylou GT1 Pro

A Haylou fülese is remek választás, sőt, sok szempontból le is pipálja a Lenovo készülékét. A Bluetooth 5.0 modem itt is adott, ráadásul az AAC kodek is támogatott. A vezeték nélküli protokollok közül a HFP, a HSP, az A2DP és az AVRCP is támogatott, akárcsak az érintés alapú vezérlés, amellyel a párosított készülék virtuális asszisztensét is elő lehet csalogatni. A Haylou fülhallgatója edzés mellé is remek választás, mivel a külső borítás rendelkezik némi védelemmel a nyirkossággal szemben, mégpedig az IPX5 minősítésnek megfelelően. A kristálytiszta telefonhívások érdekében DSP zajcsökkentést is kapunk. Önmagukban a fülesek nagyjából három és fel órát képesek üzemelni egyetlen feltöltéssel, viszont a mellékelt bölcső segítségével elérhető az akár 22 órás működési idő is. A Haylou GT1 Pro vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 16,49 dolláros áron rendelhető, ami magyar pénzben nagyjából nettó 5 600 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelési lehetőségek erre a linkre kattintva!

A kiírás szerint az árak már tartalmazzák az áfát, a “Duty free shipping” szállítási módot érdemes választani. Ennek ellenére előfordulhat vámolás bizonyos esetekben, így érdemes némi plusz költséggel számolni. Fizetni pedig mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, ez extra védelmet nyújt.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid