Videó: alig változik a HTC One M9 az elődjéhez képest

0

A HTC One M9 bemutatójára ma délután kerül majd sor, a gyártó azonban nem igazán tud titkot tartani, hiszen szinte már mindent tudunk az új csúcsmodellről. Most egy összehasonlító videó került fel a netre, amin egymás mellett látható az M7, az M8 és az M9.

Nos, első ránézésre alig van különbség az M8 és az új M9 között. Leginkább csak a kamera kinézete és a gombok változtak, illetve az utóbbi készülék kerete más színben tündököl, mint a hátlap. Az alábbi videóban nagyszerűen látszik minden:

https://www.youtube.com/watch?v=fRnE6v4QBy4

Ha külsőleg nem is történik nagy változás, azért kapunk bőven újítást. A gyengének mondható hátlapi kamerát egy komolyabb 20 megapixeles szenzor váltja fel, a 4 megapixeles UltraPixel egység pedig az előlapra költözik. A kijelző marad 5 colos és full HD-s, de a meghajtásért a lényegesen erősebb Snapdragon 810 felel majd, ami azért elég jól hangzik.

Ha esetleg törölnék a videót, vagy valakinek nincs lehetősége megnézni, akkor kimentettünk pár képet, amiken egymás mellett látható az M9, az M8 és az M7.

htc-one-m9-m8-m7-3 htc-one-m9-m8-m7-2 htc-one-m9-m8-m7-1

Ha első kézből akarsz értesülni a hivatalos információkról, akkor kövesd élőben a HTC One M9 bemutatóját ma délután 16:00-tól.

Droid-life.com

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid