Új Panasonic mobil érkezett a középkategóriába

0

A szórakoztató elektronikai piacról jól ismert Panasonic egy egészen meggyőző specifikációkkal rendelkező, középkategóriás okostelefont dobott piacra Eluga U2 néven. A készülékben egy 64 bites lapka ketyeg és gyárilag Android 5.0 Lolliopopot futtat.

Az Eluga U2 egyelőre csak a tajvani vásárlók számára elérhető, nekik viszont nem kell túl mélyen a zsebükbe nyúlni, hiszen 254 dollárért már az övék lehet a telefon. Ezért az összegért cserébe egy teljesen korrekt ajánlatot kínál a Panasonic: 64 bites, négymagos Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 chipset, 2 GB operatív memória, 16 GB belső tárhely, 5 megapixeles előlapi, és 13 megapixeles hátlapi kameramodul. Különösen szimpatikus, hogy az 5 hüvelykes megjelenítőn 1920×1080 pixel terpeszkedik, ami azért még annyira nem megszokott ebben a kategóriában.

Panasonic Eluga U2

A burkolat alatt egy 2500 mAh-s akksit találunk, ráadásul LTE modem is rendelkezésre áll, amelynek segítségével kiélvezhetjük a szupergyors 4G-s mobilinternet lehetőségeit. Azt sajnos egyelőre még nem tudni, hogy Tajvanon kívül még milyen országokban lesz kapható a Panasonic Eluga U2.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid