Videón a kompakt Vernee M5

0

Múltkor már beszámoltunk nektek a Vernee legújabb projektéről, mely egy kompakt mobilt takar, amit már videón és friss fotókon is megtekinthettek.

Mióta a Vernee megmutatta az M5 első képeit, sok kérdés érkezett hozzájuk, ezzel is mutatva a nagy érdeklődést. Ez nem véletlen, hiszen a piacon inkább már a nagyobb kijelzős készülékeket erőltetik a gyártók. Most érkezett egy videó is a divatos és karcsú mobilról, amin jól látható a letisztult dizájn.

Néhány új kép is megjelent a készülékről, melynek már a hardveres konfigurációja is ismert. Két színben lesz elérhető, kékben és feketében. Az MTK6750 8 magos chipjére épül a telefon, és 4 GB memóriát kapott.

Kétféle verzió érkezik, melyek a háttértár méretében térnek el. 32 és 64 GB-os kiadásban lesz elérhető az M5, melyet akár egy 128 GB-os kártyával tovább tudunk bővíteni.

A telefon egy 5.2 colos IPS kijelzőt kapott, amelyet matt festésű fém készülékház ölel körbe. Hátul 13 megapixeles kamera található, még elöl egy 8 megapixeles optika kapott helyet. Az akkumulátor 3300 mAh-s, a rendszer pedig az Android 7.0-ra épülő VOS 1.0 lesz a Vernee M5-ön.

A készülékről bővebb információt a Vernee oldalán találhattok. Már az előrendelés is elindult, megvásárolhatjátok a Gearbest webshopjában vagy a Vernee hivatalos Aliexpress oldalán.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid