Videón a The Elder Scrolls: Blades játékmenete

0

Amikor legutoljára néztem, még nem lehetett játszani a Bethesda által fejlesztett, és a rajongók által már régóta várt The Elder Scrolls: Blades névre hallgató mobiljátékkal. Jó hír viszont, hogy az alkalmazás már a bétatesztelésnél jár. A PocketGamer csapata ki is próbálta a játékot, és egy egészen hosszú videót közzétettek a játékmenetről, így most azok is betekintést nyerhetnek, akiknek még nem sikerült érdemben játszania az újdonsággal.

Az itt látható videó alapján a Skyrim és az Oblivion játékok világában játszódó Blades egészen ígéretesnek tűnik, a grafika pedig gyönyörű, legalábbis okostelefonok szintjén mindenképpen. Ha több ilyen játék lesz, mint ez, értelmet fog nyerni a gamer okostelefonok termékkategóriája, hiszen teljesen felesleges a rengeteg nyers erő, ha a kínálatban kis túlzással csak Candy Crush vagy Angry Birds található.

A PocketGamer videójában a Blades első küldetését mutatják be, rövid ízelítőt kínálva ebből az Android és iOS rendszerű eszközökre írt szerepjátékból. Akit ennél mélyebben érdekel az érkezőfélben lévő játék, nyugodtan szétnézhet az oldalukon, ahol további felvételek találhatóak az újdonságról.

Forrás: PocketGamer

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid