Videón a forgatható kijelzős LG Wing

0

Sokan gondolják úgy, hogy az LG egy kicsit ellustult, ami az innovációt és a fejlesztést illeti, és a két kijelzős működést lehetővé tévő Dual Screen kiegészítőn kívül, amelyet bizonyos okostelefonjai mellé kínál, nem igazán mutattak fel mostanában semmilyen érdekes vagy érdemleges újítást. Ez azért ebben a formában nem teljesen igaz, korábban már mi is írtunk a forgatható kijelzős szabadalomról, amelyen a gyártó dolgozik, és úgy látszik, a telefon a valóságban is létezik, legalábbis egy prototípus mindenképpen, amelyet valaki nemrégiben videóra vett működés közben. Ismerjétek meg az LG Wing-et!

Az okostelefonról azt beszélik a bennfentesek, hogy még az idei év vége előtt debütálni fog. A mobil rendelkezik egy 6,8 hüvelykes elsődleges kijelzővel, amelyet el lehet forgatni, és így láthatóvá válik a másodlagos, 4 colos képátlóval rendelkező képernyő. Az LG készüléke ebben a pózban úgy fog kinézni, mint egy T-betű és ez a kialakítás számos felhasználási módot tesz majd lehetővé.

A felvételen látható, hogy a mobilon megy a navigáció, de közben a másik, kisebb felületen fogadják az éppen  bejövő hívást, és ez csak egy a számos opció közül. A felső képernyőn mehet a szövegszerkesztő, alul pedig a billentyűzet, de akár játszani is lehetne úgy, hogy a vezérlők a másodlagos képernyőn foglalnak helyet, miközben a játék felül látható, de ezekről már korábban beszéltünk nektek.

Arról viszont eddig nem volt szó, hogy mégis milyen hardver dolgozhat az LG Wing belsejében. Ha valaki azt hiszi, ez egy csúcskategóriás készülék lesz, akkor nagyot téved, mert a hírek szerint a készülékben egy Qualcomm Snapdragon 765G végezheti a számításokat, akárcsak a már bemutatott LG Velvet esetében. Lehet fanyalogni, de ennek is megvan a jó oldala, hiszen a mérsékeltebb, ám nyers erőben egyáltalán nem szűkölködő hardvernek hála az okostelefon árcédulája talán nem lesz olyan veszedelmes, mintha Snapdragon 865 kerülne az elforgatható képernyők mögé.

Korábbi render

Nekünk akad pár ötletünk azzal kapcsolatban, mire lehetne használni ezt a telefont – példának okáért készülhetnének rajta NapiDroid cikkek -, de Ti mit kezdenétek egy ilyen kialakítású mobillal? Szerintetek van egyáltalán értelme a koncepciónak? Írjátok meg kommentben, hogy mit gondoltok az LG Wing-ről!

Forrás: Android Authority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid