Videón a Google Pixel 7a

0

Nemrégiben kiszivárgott egy videó, amelynek főszereplője a Google Pixel 7a. A felvételnek köszönhetően közelebbről is megtekinthetjük az okostelefon dizájnját, illetve megerősítésre kerül egy fontos, korábban pletykált jellemző.

Kénytelenek vagyunk kijelenteni, hogy a Google nem a legjobb titoktartó, szinte az összes készüléke kiszivárog idő előtt, sőt, volt olyan prototípus, amit eladásra kínáltak az egyik online piacon. A most napvilágra került videón a Pixel 7a látható, ami a gyártó középkategóriás vonalát igyekszik továbbvinni.

A felvétel érdekessége egyebek mellett az, hogy az idei, májusban megrendezésre kerülő I/O konferencia előtt biztosan nem kezdik el forgalmazni a mobilt, amit a Google eddig még hivatalosan be sem jelentett. Ennek ellenére egy privát Facebook-csoportban publikálták ezt a rövid videót, amelyet később a Twitteren is megosztottak, néhány képernyőmentés társaságában.

A felvételen látható telefon eléggé hasonló a Pixel 7-hez. Vagyis ugyanúgy itt van a matt kamerasáv, a jobb oldalon található fizikai gombok, és a továbbra is teljesen sík képernyő. Amennyiben a videón valóban a Google Pixel 7a látható, formaterv tekintetében nem ér bennünket meglepetés, hiszen számítani lehetett arra, hogy a középkategóriás modell megörökli a jelenlegi zászlóshajó dizájnját.

A videó egy korábban pletykált hardveres jellemzőt is megerősít, ami nem más, mint a képernyő 90 Hz-es képfrissítési rátája. Úgy látszik, hogy a folyamatosabb megjelenítést biztosító kijelzők a jövőben már nem csak a csúcskategóriás Pixel mobilok kiváltságai lesznek.

Az okostelefont bemutató felvétel mindössze egyetlen perces, tehát olyan túl sokat nem lehet belőle megtudni, de legalább az érdeklődők most közelebbről is megnézhetik maguknak a Pixel 7a-t. Nem ez az első alkalom, hogy hallunk a készülékről, ha érdekelnek az eddigi szóbeszédek, értesülések, akkor ajánljuk figyelmedbe korábbi cikkeinket a Google Pixel 7a kapcsán!

Forrás: Android Authority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid