Videón a második kijelző alatti kamerával szerelt mobil

0

Pár napon belül, vagyis egészen pontosan július 27-én hivatalosan is bejelentik a ZTE Axon 30 nevű készüléket, ami számos egyéb mellett egy továbbfejlesztett kijelző alatti kamerával ejtheti rabul a szakmát és persze a rajongókat. Nemrégiben két videó került megosztásra, amelyek működés közben mutatják be az okostelefont.

Az első videó a készülék elejét és hátulját mutatja meg közelebbről, illetve történik egy kis összehasonlítás a korábbi generációval (Axon 20 5G). Tetten érhető a fejlődés a kijelző élességében, különösen ott, ahol a szelfikamera található. Maga a modul a szóbeszédek szerint 16 megapixeles felbontásban örökíti majd meg a pillanatot, és ezúttal még a közelebbi felvételeken sem lehet olyan könnyen kiszúrni a kamera helyét a panel alatt. Egy ideje már tudni a gyártó jóvoltából, hogy azon a részen, ahol a szenzor van, nem fog olyan radikálisan lecsökkenni a pixelsűrűség, 400 ppi körül lesz.

Készül néhány próba fotó is a ZTE Axon 30 kamerájával, ezek nem éppen tökéletesek minőség és élesség terén, de a bemutató előtt korai lenne ítélkezni. Az viszont tény, hogy a mobil belsejében futó hardverrel nem lesz gond, a Full HD+ kijelző mögött Qualcomm Snapdragon 870 lapkakészlet végzi majd a számításokat, a tárhely pedig 256 GB-os lesz.

A telefon Android 11 operációs rendszerre épülő MyOS rendszert futtat, és a 12 GB RAM-mal kiegészített hardvernek köszönhetően minden bizonnyal rendkívül fluid működésre lehet számítani.

A második napvilágra került videón a telefon hátoldali kameráit láthatjuk munka közben. Itt összesen 4 szenzor foglal helyet, az elsődleges pedig 64 megapixeles felbontásban rögzít. Digital Chat Station jóvoltából tudunk még néhány apróságot a ZTE Axon 30 kapcsán: a készülék állítólag 189 grammot nyom, és 7,8 mm vastag házat kap.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid