“Világklasszis” kamerákat kap a HTC 10

1

Sok mindent lehetett már hallani nem hivatalos forrásból a HTC 10 kapcsán. A tajvani cég is elkezdte publikálni a kedvcsináló képeket, plakátokat az új készülékkel kapcsolatban, amelyek közül a legújabb a mobil kameráinak “világklasszis” voltát igyekszik kihangsúlyozni. 

A HTC-nek egyelőre esze ágában sincs megmutatni újdonságának külalakját – na nem mintha nem lehetett volna már megtekinteni különféle rendereken, fotókon -, ellenben egy cseppet sem rejti véka alá, mennyire remek lesz a csúcsmobil fotózási képessége. A vállalat Twitter oldalán jelent meg a lenti kép, amelyhez a következő szöveget mellékelték: “Világelső, világklasszis, elől és hátul. Majd meglátjátok.”

htc-10-teaser-twitter

A “világelső” szó nyilván valamilyen teljesen új, a kamerákra jellemző funkcióra utal, míg a “világklasszis” azt jelentheti, hogy a képrögzítő apparátusok a legjobbak közé fognak tartozni. Nem ez az első alkalom, amikor valami ilyesmit hallani a HTC 10 kameráiról, a cég már máskor is utalt arra, hogy következő csúcstelefonjukkal magasra helyezik a lécet a fényképezést illetően.

A HTC 10 egyéb specifikációiról a következőket pletykálják: 5.1 colos QHD AMOLED megjelenítő, Qualcomm Snapdragon 820 lapka, 4 GB RAM, 32 GB bővíthető belső tárhely és C típusú USB port. A készüléket a következő hónapban mutathatják be.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid