Villámgyors Huawei vezeték nélküli töltő, nem csak Huawei telefonokhoz

0

Ha egy igazán komoly, szupergyors vezeték nélküli töltőt keresel, akkor érdemes megnézned a Huawei új termékét, ami nem csak a kínai gyártó telefonjaihoz használható, működik többek között Apple, Samsung és Xiaomi készülékekkel is.

A Huawei CP61 Mini rettentően gyors, 27W-os töltésre képes, amit jelenleg a Mate 30 és a Mate 30 Pro telefonokkal lehet teljes mértékben kihasználni, de más modelleket is sebesen tud tölteni attól függően, hogy az adott készülék mit támogat. Már nem ritkák az olyan mobilok, amiket 15-20W-tal is lehet tölteni vezeték nélkül a szokásos 10W helyett, ám kevés olyan töltő van a piacon, ami képes erre.

A Huawei töltője rendkívül prémium, a felső részét szürke szövet borítja, amelyen négy gumírozott csík van, hogy ne csúszkáljon a ráhelyezett okostelefon. Nagyon fontos extra továbbá, hogy az eszköz aktív hűtéssel rendelkezik, vagyis van benne ventilátor, ami 30%-kal képes csökkenteni a hőtermelést. Hasznos lehet az éjszakai üzemmód is, ami csendes működést tesz lehetővé, így nem lesz zavaró az esti órákban.

Maga a töltő egyébként meglehetősen kompakt, és mindenféle védelemmel ellátták, érzékeli például az idegen tárgyakat, így nem fog működésbe lépni, ha ráteszel egy tollat vagy kulcsot.

A Huawei CP61 Mini vezeték nélküli töltő már előrendelhető a GearBest jóvoltából: 37,99 dollárt kérnek érte, ami átszámolva nagyjából 11.300 Ft, a szállítás pedig ingyenes, és természetesen vámmentes lesz a csomag. További részletek és rendelés az alábbi linken:

Megjegyzés: ez egy friss termék, a feladás december vége felé várható. A töltő egységen kívül még kábel lesz a csomagban, adapter nem jár hozzá (szinte bármilyen mobilos töltővel működik, de a megfelelő sebesség eléréséhez SuperCharge gyorstöltő fej szükséges). A Huawei CP61 bármilyen készülékkel kompatibilis, ami támogatja a Qi szabványt, lehet az okostelefon, Bluetooth fülhallgató, stb.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid