Visszahívta a Samsung a hajlítható mobilját

0

Szerencsére a nagyobb botrányt egyelőre elkerülte a Samsung, hiszen még a megjelenés előtt kiderült, hogy gond van a Galaxy Folddal, a kiküldött tesztpéldányokat pedig természetesen visszahívták.

A sztorit már leírtuk az előző cikkünkben, de a lényeg röviden annyi, hogy a Samsung küldött a sajtónak és néhány ismertebb techvideósnak a hajlítható mobiljából tesztelésre. Ám több példány kijelzője 1-2 nap után megadta magát, így végül nem sokkal a hivatalos megjelenés előtt elhalasztották a debütálást. Ezt eddig is tudtuk, a mostani cikk aprója, hogy a Samsung állítólag visszarendelte tesztelésre kiküldött készülékeket, ami egyáltalán nem meglepő. Egyrészt be akarják vizsgálni ezeket, hogy mi lehetett a gond, és később egy javított változattal állnak majd elő (remélhetőleg), így az elsőként legyártott problémás széria már nem lesz aktuális.

Fotó: TheVerge

Fotó: TheVerge

A Galaxy Fold mögött legalább 7 évnyi fejlesztés van, és ezalatt többször áttervezték a készüléket. Nyilván kellemetlen, hogy problémák akadtak, de valahol érthető, hogy a Samsung megpróbálta minél hamarabb piacra dobni a mobilt. Szerencsére még épp időben felfüggesztették a megjelenést, így a tényleges vásárlókat csak annyiban érinti a dolog, hogy kicsit többet kell várni az újdonságra.

A Samsung az elkövetkezendő hetekben jelenti majd be, hogy mikorra csúszik a Galaxy Fold megjelenése, addig pedig igyekeznek feltárni a hibát, és megoldást találni. Reméljük a legjobbakat!

Via AndroidAuthority, fotók: TheVerge

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid