Visszatér a Flappy Bird, de ez már senkit sem érdekel…

0

Érdekes története van a Flappy Bird-nek, ami talán az egyik legidegesítőbb mobilos játék (volt). Nagyon hamar világhírű lett, és több 10 millió letöltésig jutott. A fejlesztőjének napi szinten óriási pénzeket hozott ez az egyszerű játék, ám a hatalmas negatív visszhang miatt gondolt egyet, és letörölte az alkalmazásboltokból. Erre mégjobban felkapták az emberek a fejüket, és napokig ez volt az egyik “vezető hír”.

flappybird

Azóta lecsendesedtek a dolgok, és már szinte senkit sem izgat a Flappy Bird nevű játék. Ennek ellenére a fejlesztője azt írta Twitteren az egyik kérdésre válaszolva, hogy vissza fog kerülni az alkalmazásboltokba, de nem egyhamar:

Azt, hogy ennek mi értelme van, nem tudjuk. Hatalmas siker volt a játék, és még egy jó darabig óriási pénzeket hozhatott volna a fejlesztőjének. Ennek azonban már vége, és ha meg is jelenik újra, nem túl valószínű, hogy megint sikeres lenne, sőt már eléggé lejárt lemeznek számít.

Addig is, ha esetleg nem tudsz meglenni a játék nélkül, vagy még nem próbáltad, akkor ne csüggedj. Nem kell hozzá még mobil se, ugyanis itt a böngészőben is játszhatsz vele.

flappy

Techcrunch

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid