Visszavonta a Samsung a Galaxy S20 FE frissítését

0

Múlt hónapban a Galaxy S10 széria frissítését kellett felfüggeszteni, most pedig a tavalyi év egyik slágermobilja, a Galaxy S20 FE új szoftverével akadhattak gondok, ugyanis a Samsung visszavonta a rendszer kiadását.

A Galaxy S20 FE sokak szerint a legjobb ajánlat volt a Samsung 2020-as kínálatából, és eddig a frissítésekre sem igazán lehetett panasz a készülékkel kapcsolatban, hiszen az Android 11-re épülő One UI 3.0 felületet még decemberben kiadták a telefonra. A tegnapi nap folyamán pedig már a One UI 3.1-et is elkezdték kiszórni Európa-szerte, ám úgy néz ki, hogy valami hiba csúszott a folyamatba.

Nagyjából 1 nap után a Samsung leállította az OTA frissítéseket, és már a Smart Switch-en keresztül sem érhető el a Galaxy S20 FE friss szoftvere. Egyelőre nem derült ki, hogy ennek mi lehet az oka, de bízunk benne, hogy a Samsung orvosolja a problémákat, és rövid időn belül újraindulhat a frissítés.

A One UI 3.1 egyébként olyan újításokat hoz a 3.0-hoz képest, mint a Google Discover hírfolyam integráció, a Google Home eszközkezelő felület, a Google Duo beépítése a tárcsázóba, a videóhívás effektusok, vagy a képek helyadatoktól mentes megosztásának lehetősége. Vannak továbbá kamerás újítások, mint a Director’s view opció, a Vlogger view vagy a Single Take 2.0. Ezek egyébként nagyrészt olyan funkciók, amelyek a Galaxy S21 modellekkel debütáltak.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid