A Samsung váratlanul visszavonta a Galaxy S10 modellek Android 11-es frissítését

0

Alig pár hét telt el azóta, hogy a Samsung kiadta az Android 11-et a Galaxy S10 sorozathoz, és sokan örültek neki, hogy egész gyorsan megindult a 2019-es modellek frissítése. Úgy néz ki azonban, hogy felmerültek bizonyos problémák, amik miatt a gyártó kénytelen volt visszavonni a szoftvert.

A Galaxy S10 tulajdonosok egy része örömmel konstatálhatta, hogy a frissítés január első hetében kiadásra került. Úgy tűnt kezdetben, hogy minden jól megy, de azóta felmerülhettek olyan hibák, amik sürgős javitasra szorulnak. Ezért állították most le a Galaxy S10 modellek Android 11 (One UI 3.0) frissítését – számolt be róla a Sammobile.

Jelenleg a frissítés nem érhető el a Galaxy S10 sorozathoz. Ez vonatkozik mind a OTA, mind a SmartSwitch-en keresztül telepített szoftverre. A Samsung még nem erősítette meg, hogy pontosan miért kellett leállítani a folyamatot.

Több jelentés szerint a firmware-ben vannak olyan zavaró hibák, amelyeket javítani kell. A felhasználók többek között a kamera elmosódására és a készülék felmelegedésére panaszkodnak. Előfordulhatnak még nem jelentett problémák is, amelyek a Samsungot a frissítés felfüggesztésére kényszerítették.

Jelenleg nem tudni, hogy a Samsung mikor tervezi a Galaxy S10 széria Android 11 One UI 3.0 frissítésének folytatását, de amint megérkezik a gyártó hivatalos közleménye, frissíteni fogjuk a cikket.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid