Megindult a Samsung Galaxy S10 mobilok Android 11 (One UI 3) frissítése

0

A Samsung 2020 végén eléggé kitett magáért frissítések terén, több készülékükre is kiadták az Android 11-et, most pedig folytatták a sort a népszerű Galaxy S10 szériával.

Még az év vége előtt megindult a Galaxy S20 mobilok (köztük az olcsóbb S20 FE), a Galaxy Note 20 készülékek, sőt, még a Note 10 széria frissítése is, most pedig végre sor került a 2019-es Galaxy S10 modellekre.

Elsőként Svájcban jelent meg az új rendszer, mégpedig az S10e és az S10 5G telefonokra, de hamarosan az S10 és az S10+ is bekapcsolódhat.

A rendszer a G97xFXXU9ETLJ build számot kapta, és tartalmazza a januári biztonsági javításokat is. A felület pedig természetesen a vadonatúj One UI 3.0, aminek az újításairól itt számoltunk be.

Fontos tudnivaló, hogy az ilyen frissítések több hullámban történnek, régiónként, illetve egy adott országon belül is nagy különbségek lehetnek. Ha nálad még nem jelent meg az Android 11, ne aggódj, várj türelemmel. Mindenesetre érdemes rendszeresen ellenőrizni a frissítései lehetőséget a beállításoknál.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid