Full View kijelzőt és 24 MP-es szelfikamerát kapott az új Vivo V7+

0

Korábban már beszéltünk arról, hogy nem csupán a csúcskategóriás készülékek privilégiuma az olyan kijelző, amely szinte alig van keretek által határolva. Ha rendszeres olvasónk vagy, akkor a kínai Vivo neve biztosan nem cseng ismeretlenül számodra, az ázsiai gyártó már több érdekességet gazdagította az okostelefonos világot. Legújabb termékük a V7+, ami “Full View” megjelenítőt kapott, és egy egészen barátságos árcédulát – természetesen ahhoz mért hardverrel.

Az okostelefon kijelzője az idei trendeknek megfelelően 18:9 képaránnyal rendelkezik, 5.99 colos képátlóján 1440×720 pixel található, maga a panel pedig IPS technológiát használ. A készülék lelke egy Snapdragon 450 chipset, ami egy nyolc maggal rendelkező processzort állít csatasorba, 1.8 GHz-es órajellel. Operatív memóriából kapunk 4 GB-ot, a grafikai számításokért pedig egy Adreno 506 GPU felel.

A beépített háttértár kapacitása 64 GB, azonban ha ez nem lenne elegendő, még mindig opció marad a microSD kártyás bővítés. Ha szeretnénk ezzel élni, akkor sem ejtünk csorbát a telefon duál SIM támogatásán, ugyanis nem egy hibrid aljzatról van szó, mindhárom kártyának jut egy megfelelő slot. Az akkumulátor kapacitása pedig 3725 mAh, ami egészen korrekt.

 

A Vivo újdonságának másik fő vonzereje annak kameráiban leledzik, a hátlapi 16 megapixeles érzékelő például úgynevezett ultra HD móddal bír, ami négy darab fotót készít, majd azokat egy 64 megapixeles képpé konvertálja. Az előlapon található 24 megapixeles kamerát vakuval egészítette ki a gyártó, ráadásul a szenzor különféle szoftveres okosságokkal van megtámogatva, hogy minél klasszabb szelfiket tudjunk készíteni.

A végére marad sajnos a feketeleves, ugyanis a telefon egyelőre kizárólag Indiában kapható az ottani Amazonon keresztül, és ott is még csupán előrendelési fázisban van. Szeptember 15-től azonban 286 eurónak megfelelő áron lehet majd birtokba venni a szerkezetet, mi meg reménykedhetünk abban, hogy egyszer, ha más nem közvetett módon nálunk is beszerezhetővé válik a készülék.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid