Vivo Xplay 3S – 0.35 másodperc alatt elkelt az összes!!!

4

Néhány hónapja jelentették be a Vivo Xplay 3S-t, és nemrég el is készült az első sorozat, amit eladásra kínáltak. Nem meglepő módon egy pillanat alatt elkelt az első 1000 darab a készülékből, mindössze 0.35 másodpercbe telt az egész.

Vivo-Xplay-3S-kézben

A készülék egyébként az első 2K kijlezővel szerelt mobil, ami már kereskedelmi forgalomban is megjelent, de sok más érdekességet is tartogat, és így nem csoda a nagy érdeklődés. Persze azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy 1000 darab elég kevés a kínai felvevőpiac nagyságához képest, de azért a harmad másodpercnyi idő így is nagyon kevés.

Vivo-Xplay-3S-hátlap

Vivo-Xplay-3S-vékony

Mit is kell tudni a készülékről?

A Vivo Xplay 3S egy 6 colos kijelzővel rendelkező csúcsmobil, aminek 2560 x 1440 pixeles felbontása figyelemre méltó. Ráadásul ez 490ppi pixelsűrűséget jelent, így az egyik legjobb a piacon. A tűéles kép tehát nem kétséges, de ehhez hardver is kell, de szerencsére itt sem kell szégyenkeznie a készüléknek. Egy négymagos 2.3GHz-es Snapdragon 800-as processzor és az Andreno 330-as GPU felel a sebességért, amihez társul még 3GB RAM is, csak úgy a biztonság kedvéért. Nem mellesleg ez 35.000 pont felett teljesít az Antutu teszten, ami nagyjából megegyezik az új Samsung Galaxy S5-tel.

antutu1

antutu2

Egyéb extrákat is tartogat a Vivo Xplay 3S, például van rajta ujjlenyomat olvasó, ami manapság nagyon divatos. Ez egyébként a készülék hátulján helyezkedik el, a kamera alatt. Emellett kapunk még egy nagyon komoly 13 megapixeles hátlapi kamerát LED villanóval, és egy 5 megapixeles széles látószögű elülső kamerát.

Vivo-Xplay-3S-kamera

Ilyen specifikáció láttán joggal aggódhatunk az akkuidő miatt, de ezen a téren sem vall szégyent az Xplay 3S. A 3200mAh-s akkumulátor 1 óra játék alatt 18%-ot, 1 óra zenehallgatás alatt 10%-ot merül, 8 óra készenléti idő alatt pedig csak 3%-ot!

Vivo-Xplay-3S-film

Egyelőre nem sok vetélytársa akad a készüléknek, ugyanis a következő 2K-s mobil az 5.5 colos Oppo Find 7 lehet majd, ami megjelenik, a többiről csak pletykák vannak egyelőre.

Gizchina teszt

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid