Itt vannak a Vodafone új csomagjai, megszűnnek a RED és a GO tarifák

0

A Vodafone április elején megújította a lakossági, valamint a kis- és középvállalkozásoknak szóló tarifacsomagjait, ezzel együtt pedig megszüntették a 2012-ben bevezetett RED és GO csomagok értékesítését.

Az új ügyfelek tehát már nem választhatják a korábbi RED és GO tarifákat, ugyanakkor akinek már meglévő előfizetése van, annál egyelőre nem lesz semmi változás.

A legolcsóbb új opció a Mini tarifa, ami havi 4990 Ft-os áron kínál 3 GB görgethető adatforgalmat, korlátlan hálózaton belüli telefonálást és 150 perc hálózaton kívüli beszélgetést. A nagyobb Midi csomag már 8590 Ft-ba kerül havonta, ez korlátlan beszélgetést és 6 GB görgethető adatkeretet kínál.

Ha valaki egy köztes megoldást szeretne, és főként mobilnetezik, akkor jó választás lehet a 6990 Ft-os Easy tarifa, ami korlátlan belföldi adatforgalommal kecsegtet, ugyanakkor a szolgáltató viszonylag lassú, 5 Mbit/s sebességet ad, és ebben nincsenek lebeszélhető percek.

Aztán vannak a nagyobb csomagok, a Max és a Max+, ezek 13990 és 17990 Ft-ba kerülnek havonta, korlátlan belföldi mobiladatot, hívást és SMS-t tartalmaznak, utóbbinál pedig az EU-n belüli nemzetközi beszélgetés is korlátlan, és 10 GB családon belül elosztható adatkeret jár mellé.

A kis- és középvállalati ügyfeleknek szánt ajánlatokat is megújította a Vodafone, itt havi 5990 Ft-tól indulnak a tarifák az Üzletei Midi csomaggal, az Üzleti Maxi már 9990 Ft-ba kerül, az Üzleti Plus pedig 13990 Ft-ba, ezek 5, 10 illetve 50 GB adatkeretet tartalmaznak. A teljes korlátlansághoz az Üzleti Pro vagy az Üzleti Prestige tarifát kell választani, ezek 16990 Ft-ba, illetve 22990 Ft-ba kerülnek.

Forrás: Vodafone

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid