A Xiaomi 13 és a 13 Pro is megkapta az Android 14 stabil bétáját

0

A Xiaomi először májusban publikálta az Android 14 alapokon nyugvó MIUI 14 béta változatát, amelynek a napokban végre megérkezett a stabil verziója, de persze ez még mindig nem egy végleges kiadás. Fura is volna, hiszen egyelőre a Google sem adta ki az Android 14 kész változatát.

A Google egy bő héttel ezelőtt érte el a szoftverszintű stabilitást az Android 14 Beta 5 verzióval, és úgy látszik, hogy a Xiaomi sem tétlenkedett, valószínűleg a kínaiak is végeztek a bétatesztelés zömével. Ebből már nem nehéz kitalálni, hogy a szóban forgó stabil MIUI 14 béta a Google legutóbbi frissítésén alapul.

Habár a Xiaomi 12T megkapta az első Android 14 bétát, a legújabb kiadást egyelőre kizárólag a Xiaomi 13 és Xiaomi 13 Pro modellekre lehet telepíteni. Mindenképp érdemes megjegyezni, hogy a frissítés először Kínában jelent meg, de idővel majd eljut a globális piacon forgalmazott készülékekre is. A MIUI 14 stabil bétája OTA-frissítés formájában érkezik azok mobiljára, akik részt vesznek a programban.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid