Xiaomi 1MORE Omthing TWS fülhallgató bemutató

0

A vezeték nélküli fülhallgatók kínálata folyamatosan bővül, de viszonylag ritka az egyedi kinézetű típus. Szerencsére most egy olyan Xiaomi fülest van szerencsénk bemutatni nektek, ami nem csupán a szokásos funkciókat, illetve ergonomikus és könnyű viseletet kínál, hanem állítólag remek hangzást, és nem éppen szokványos dizájnt. A Xiaomi 1MORE Omthing fülhallgató ezeken kívül Bluetooth 5.0 technológiával, cseppálló külső borítással, érintésalapú vezérléssel, illetve zajszűrésre alkalmas mikrofonokkal is bír, számos egyéb mellett. 

A Xiaomi 1MORE Omthing vezetéknélküli fülhallgató most mindössze 29,99 dolláros áron rendelhető, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 9 250 forintot jelent. A szállítás ingyenes, és a kis összeg miatt vámmentes lesz. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Külső

A fekete színű műanyag fülhallgatók mindössze 4g-ot nyomnak, így nem csupán a kialakításuk kényelmes, de tömeg szempontjából is pehelykönnyűnek számítanak. Természetesen a fülesek mellé ezúttal is jár egy töltésre is használható tárolódoboz, ez mindössze 43 g-ot nyom, és ami a fizikai méreteket illeti, 25,4 x 36,5 és x 70 mm-es dimenziókkal lehet számolni. A készüléket a tárolóval együtt is simán zsebre lehet vágni.

Talán ezt inkább a funkciók ecsetelésekor kellene megemlíteni, de mivel kívülről jól látható, gyorsan leírjuk, hogy a Xiaomi 1MORE Omthing vezérlése érintésérzékeny felületek révén történik, ezekkel tudunk hangerőt szabályozni, hívásokat fogadni, de a párosított eszköz virtuális asszisztense is megidézhető a segítségükkel.

A fülhallgató fekete színben kapható és az IPX4 minősítésnek megfelelően állja a vizet és a port, szóval egy kis nyirkosság, izzadság nem fog kárt tenni a belsejében lévő elektronikában, bátran lehet sportolni is az apróságokkal.    

Funkciók

A Xiaomi 1MORE Omthing burkolata alatt Bluetooth 5.0 modem teljesít szolgálatot, ami alacsony késleltetést, megnövelt hatótávolságot és jóval kedvezőbb energiafogyasztás jelent, de ezt már számtalan alkalommal leírtuk a hasonló készülékek kapcsán.

A fülesek belsejében 7 mm-es meghajtók dolgoznak, amelyek a gyártó állítása szerint valódi és emlékezetes basszus élményt biztosítanak.

A készülék 32 ohmos impedanciával és 10 méteres hatótávolsággal rendelkezik. Nem csupán zenét hallgatni, de hívásokat fogadni is tudunk ezzel a szerkezettel, összesen négy ENC mikrofon igyekszik külső zajoktól mentessé tenni ezeket a beszélgetéseket.

Üzemidő

A Xiaomi 1MORE Omthing füleseket a mellékelt powerbankkal felszerelt bölcső, avagy tárolódoboz – kinek hogy tetszik jobban -, képes többször is újra tölteni, amelyek így akár 20 órán keresztül is üzemelhetnek anélkül, hogy szükség lenne konnektorra. Említést érdemel még, hogy a dokkoló USB-C porton keresztül tölthető.

A Xiaomi 1MORE Omthing vezeték nélküli fülhallgató most 29,99 dollárért lehet a miénk a Tomtop jóvoltából, a vételár forintban olyan 9 250 Ft-ot jelent. A szállítás ingyenes, és a kis összeg miatt vámmentes lesz. Ha szeretnél többet tudni vagy rendelni, akkor kattints erre a linkre!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

A leírás készítése közben törekedtünk a pontosságra, ennek ellenére előfordulhatnak tévedések és sajtóhibák, amelyekért előre is elnézést kérünk!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid