Xiaomi 70mai Dash Cam Pro autós kamera GPS modullal + egy rakat Xiaomi kupon!

0

A Xiaomi 70mai autós kamera egy meglehetősen bevált típus, és nemrég megjelent az újabb Pro változata is, ami szebb felvételeket, plusz funkciókat, és beépített GPS modult ígér, ráadásul ezen már kijelző is van. Az ára pedig kifejezetten kedvező, most akcióban már 70 dollárért a miénk lehet vámmentes szállítással. (A cikk végére pedig egy jó adag Xiaomi kupont gyűjtöttünk össze, érdemes megnézni!)

A Xiaomi 70mai Dash Cam Pro egy Sony IMX335 kameraszenzort kapott, amely révén a Full HD-nál közel 2,5-szer nagyobb felbontásban képes videókat felvenni (2592 x 1944 képpont), a 140 fokos látószöggel pedig rengeteg minden belefér a képbe. A WDR funkciónak köszönhetően remek dinamikatartományt kapunk, egy másik szoftveres algoritmus pedig a köd hatását csökkenti, így tisztább lesz a felvétel.

Az autós kameráknak ugyebár az az elsődleges funkciója, hogy menet közben folyamatosan videóznak, így ha történik például egy baleset más hibájából, akkor könnyebb lesz bizonyítani az igazunkat, tehát kapunk egyfajta biztosítékot. A 70mai Dash Cam Pro azonban sok minden másra is jó ezen kívül. Az ADAS funkció például növeli a biztonságunkat vezetés közben azzal, hogy jelez, ha véletlenül letértünk a sávunkból, vagy ha túl közel mentünk az előttünk haladó járműhöz. A “Parking Monitor” pedig parkolás közben védi az autót, automatikusan elkezd rögzíteni a kamera, ha bármi rendelleneset érzékel, például feltörik vagy meghúzzák a kocsit. A GPS modul révén pedig lehetségessé válik az autó követése, amihez rendelkezésre áll a Xiaomi telefonos alkalmazása.

A Xiaomi 70mai Dash Cam Pro autós kamera a GearVita oldalán a 70maiGpsGV kuponnal most nagy kedvezménnyel vásárolható meg. A vámmentes EU Priority Line szállítással nagyjából 70 dollár körül megáll a végösszeg. Részletek és vásárlás ezen a linken. (A termékleírás nem teljesen pontos, de ez mindenképpen az újabb Pro verzió.)

A vámmentes EU Priority Line szállítási mód a rendelés során lesz elérhető, amikor beírod a magyarországi címed.

Extra kuponok:

Vámmentes szállítás: EU Priority Line (a rendelés során lesz elérhető, amikor beírod a magyarországi címed).

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid