Xiaomi Air Purifier 2 légtisztító – Nem volt még ilyen olcsó!

0

Ha eddig halogattad, akkor most érdemes lecsapni a Xiaomi Air Purifier 2 légtisztítóra, ugyanis minden eddiginél olcsóbban lehet megrendelni. (Frissítés: újra akciós a légtisztító!)

Bár részletes tesztet még nem írtam róla, de már hónapok óta használom a Xiaomi Air Purifier 2-t, és nagyon elégedett vagyok vele. Nagy mennyiségű levegőt tud megszűrni rövid idő alatt, de akár folyamatosan is mehet automata módban, és ekkor kifejezetten halkan üzemel (sőt, van külön éjszakai mód is).

Nem csak a port szűri, hanem mindenféle apró részecskét, ami a levegőben megtalálható, például a pollent, a füstöt, illetve a szagokat is. A legjobb benne pedig az, hogy telefonról vezérelhető a Mi Home alkalmazáson keresztül. Távolról is tudjuk ki- és bekapcsolni, állítani a fokozatot, és folyamatosan kiírja az app a levegő részecsketartalmát.

Bármelyik háztartásba jól jöhet egy ilyen légtisztító, és nem is kell érte egy vagyont kiadni. Én még 130-140 dollár körüli áron vettem hónapokkal ezelőtt, most viszont akcióban már 100 dollárért megvásárolható a Xiaomi Air Purifier 2 Kínából rendelve, és a vámmentes Priority Line szállítás sem drága. További részletek az alábbi linkeken:

Nyugodtan vedd meg kínai csatlakozóval (CN plug), adnak hozzá átalakítót, és így sokkal olcsóbb!

Forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid