Újabb tesztkörön járt a Samsung Galaxy Tab S4

0

Bár a táblagépek világa hanyatlóban van, akadnak szép számmal gyártók, amelyek nem hajlandóak feladni ezt a termékkategóriát. A Samsung Galaxy Tab S4 ráadásul azért is méltó a tudósításra, mert idén roppant kevés felsőkategóriás Android operációs rendszert futtató tabletre lehet számítani, és ez az egyik. A készüléket ismét tesztelték, az eredmények pedig megerősítik az eddig kiderült jellemzőket.

A Samsung táblagépe ezúttal azért került reflektorfénybe, mert valaki futtatta rajta a GeekBench nevű szintetikus tesztprogramot. Mivel a szerkezet már átesett egy Bluetooth és Wi-Fi tanúsítványi eljáráson, megjárta a maga köreit az orosz hatóságoknál, és korábban már volt benchmark teszt alanya, a hivatalos bemutató sem késhet már soká.

A Samsung Galaxy Tab S4 belsejében egy Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlet fog dolgozni 4 GB RAM társaságában. A gyártó visszatér a szélesvásznú képernyők alkalmazásához, a 16:10-es megjelenítő 10.5 colos lesz, 2560×1600 képpontos felbontással. Korábban napvilágra került információk alapján úgy tudjuk, hogy a belső tárhely 64 GB lesz. A hátlapi kamera 12, míg az előlapi 7 (esetleg 8) megapixeles lehet, ezenfelül említést érdemel még, hogy lesz LTE hálózatokat támogató modell is.

Forrás: GeekBench

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid