Letesztelték a OnePlus 6 szívósságát

0

Nem sokat haboztak a “huligánok”, mivel csak a napokban mutatták be a legújabb OnePlus mobilt, és máris megnézték, hogy mennyire faragták kemény fából azt.

Az elkövető Zack Nelson, a már jól ismert JerryRigEverything YouTube-csatornáról, és szokás szerint végig ment az összes általuk felállított tesztfázison. Hozzájuk egyébként a fényes üveghátlapú változat jutott el.

A Mohs-féle skála nem okozott meglepetést, mivel szinte minden mobilnál a 6. véső kezd el nyomot hagyni, onnantól pedig csak mélyülnek a csikarások. A keret természetesen továbbra is “faragható”, de ez minden fém készülékházas mobilnál így van. A kamerát takaró üveg és az ujjlenyomat-olvasó nagyon jól ellenáll a karcoknak, így ezeket nem kell féltenünk.

Az AMOLED kijelző sajnos már nem bírja ilyen jól, mivel a 20 másodperces lángnak kitéve visszafordíthatatlan sérülést szenved. Ez egyébként ennek a panelnek a sajátossága, ám szerencsére ilyen hatások nem igazán érik a mobilokat a mindennapokban.

Végül jött a szokásos hajlításteszt, ahol szuperül szerepelt a OnePlus 6. Egy kicsit sikerült meghajlítani a készülékházat, de ennek semmiféle negatív következménye nem lett, mivel a keret és a két oldalán található Gorilla Glass sem sérült meg.

Forrás: Gsmarena 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid