Xiaomi Amazfit Verge Lite okosóra akcióban – AMOLED kijelző és GPS kedvező áron

0

Az Amazfit Verge egy kifejezetten népszerű, bevált okosóra, és nemrég megjelent az olcsóbb, Lite változata, ami már jócskán 100 dollár alatt beszerezhető.

A Lite jelző ellenére az Amazfit órája elég komoly felszereltséggel rendelkezik, sőt, valamiben még jobb is az alap verziónál, hiszen ez már Bluetooth 5.0 támogatást kapott 4.0 helyett. Az okosóra egyik fő, és talán legszebb alkotóeleme az 1,3 colos, 360×360 pixeles AMOLED kijelző, ami gyönyörű képet és nagy betekintési szögeket biztosít. Említést érdemel még a sportos, fiatalos kivitel, valamint az IP68-as vízállóság is, így nem kell annyira vigyázni rá például kézmosáskor, és esőben is nyugodtan használhatjuk.

Az Amazfit Verge Lite természetesen tudja a szokásos dolgokat, kiírja például az értesítéseket, és jelez, ha hívásunk van. Vezérelhetjük vele a mobilunk zenelejátszóját, és van egy rakat sportolással kapcsolatos funkció is. Kapunk egész napos aktivitásmérést, alvásfigyelést, különféle sportmódokat, és nem maradt kis a GPS, illetve a pulzusmérő sem.

A 390 mAh-s aksival állítólag akár 20 napot is elmegy az óra egy töltéssel (ez mondjuk inkább a készenléti idő, de így sem rossz), GPS-t használva pedig 40 órás működést kapunk. Az okosóra most a GearVita oldalán 80,99 dollárba kerül az YRVerge2L kuponkóddal, ami az EU Priority Line szállítással olyan 25.500 Ft körül jön ki. További részletek és rendelés ezen a linken.

Megjegyzések: egyelőre előrendelés van kiírva, de jövő héttől már készleten lesz az óra. Az EU Priority Line szállítás általában vámmentes, de nem 100%-ban.

További kuponok:

Megjegyzés: az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák. 40 dollár végösszeg alatt lehet nyugodtan a legolcsóbb szállítást választani, mert akkor nem éri el a vámhatárt, fölötte pedig az EU Priority Line ajánlott, ami gyakran vámmentes, de nem mindig, előfordulhat, hogy megfogják. Vámolással kapcsolatos tudnivalók ebben a cikkben. Külföldi oldalakon célszerű PayPallel fizetni!

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid