Xiaomi elektromos roller és robotporszívó EU raktárról

0

Két remek Xiaomi terméket árazott le a Tomtop, az egyik az akár 45 km hatótávra képes Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro elektromos roller, a másik pedig az egyik legjobb robotporszívó a piacon, a Roborock S50. Mindkettő EU raktárról rendelhető, így gyorsan és vámmentesen megkapod őket.

Xiaomi Mijia Electric Scooter (M365) Pro elektromos roller

A Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro lelke egy 300W teljesítményű motor, ami 25 km/óra végsebességet jelent, és azt, hogy a szerkezet simán megbirkózik a 15 fokos emelkedőkkel is. A rollerben lévő 12,8 Ah kapacitású akkumulátor a gyári adatok szerint akár 45 km hatótávra is elegendő, persze ez nagyon sok tényezőtől függ. Az alap M365-höt képest viszont nagyságrendekkel tovább bírja a Pro verzió, és más fejlesztések is történtek (erősebb motor, van kijelző, stb.), így ha megteheted, akkor mindenképpen ezt érdemes választani.

A Xiaomi elektromos rollere maximum 100 kg szállítására alkalmas, és itt is egy praktikus, összecsukható, könnyen szállítható kivitelt kapunk. A jármű belsejében található akkumulátor töltéséhez 8-9 óra kell, igazából mire végzel a munkával vagy az iskolával, ismét tele lesz a “tank”. Míg az elektromos kerékpár alkalmas két község közötti közlekedésre, addig a roller inkább nagy városon belüli cirkálásra lehet ideális.

A Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro az egyik legjobb megoldás, ha egy erős, prémium, nagy hatótávú elektromos járgányt szeretnél, de nem akarsz egy vagyont költeni rá. Persze nyilván nem is egy filléres rollerről van szó, de ár/érték arányban mindenképpen az egyik legjobb. A Tomtop EU raktárából most 579,99 dolláros áron rendelhető ingyenes szállítással, további részletek ezen a linken.

Xiaomi Roborock S50 robotporszívó

Xiaomi Roborock S50-ről már számtalanszor írtunk, így a tudását most nem részletezném, de annyit azért érdemes róla leírni, hogy kiemelkedően jó szívóerővel rendelkezik, fel is tud mosni, és akár 2 cm-es küszöbön is átmegy. Az útvonalat intelligensen tervezi meg, először feltérképezi a szobát, illetve az egész lakást, amiről térképet is rajzol. A mobilos appban mindent végig lehet követni, és vezérelhetjük a működését, de teljesen automatikusan is megcsinálja a takarítást, majd ha végzett, visszamegy a dokkolójára tölteni.

Egy nagyon bevált termékről van szó, ami most szintén EU raktárról rendelhető, mégpedig 424,99 dolláros áron ingyenes szállítással. Részletek és rendelés ezen a linken.

Megjegyzés: mindkét termék nemzetközi verzió, nem kínai belpiacosak. Fizetni pedig ajánlott PayPallel, mert ez extra védelmet nyújt.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid