Már rendelhető a Xiaomi FlipBuds Pro prémium fülhallgató

0

A Xiaomi nemrég bejelentette új, felsőkategóriás TWS fülhallgatóját, ami a FlipBuds Pro nevet viseli. Ez a gyártó legelső olyan hangfókuszú kiegészítője, amely tényleges aktív zajszűrést biztosít a felhasználók számára. Emellett említést érdemel, hogy a Qualcomm csúcskategóriás audiochipje került felhasználásra, illetve 11 mm-es drivereket kapott a kütyü, amikkel a mérethez képest telt hangzást ígér.

A Xiaomi FlipBuds Pro nem egy olcsó füles, már Kínában is közel 40.000 Ft-os ára van átszámolva, hazánkba rendelve pedig nyilván ennél többe kerül, viszont egy valódi, prémium csúcsmodellről van szó. Már meg lehet vásárolni néhány helyen, például a Cafago is árulja 166,27 dolláros áron. Ez kb. 48.100 Ft, de erre még rájöhet az áfa és némi ügyintézési díj. Ha esetleg felkeltette az érdeklődésed, akkor itt tudod megrendelni.

Xiaomi FlipBuds Pro rövid bemutató

A Xiaomi FlipBuds Pro által felkínált aktív zajszűrés képes lehalkítani a környezeti zajt 40 decibelre, amit a kínai gyártó egy könyvtárban hallható zaj mértékéhez hasonlít. A vezeték nélküli fülhallgató három pár mikrofonnal bír, az egyik rögzíti a felhasználó hangját hívások közben, a másik a külső zajokat figyeli és igyekszik azokat elszigetelni, a harmadik pedig azért felel, hogy a felhasználó hangja ne némuljon el véletlenül. Ezeket a lehetőségeket a QCC5151 Bluetooth chip biztosítja, amely monitorozza és szűri a környezeti hangokat, így például kizárja a szél hangját, amely máskülönben tönkretenné a hangélményt.

A Xiaomi FlipBuds Pro Bluetooth 5.2 szabálynak megfelelően kommunikál, és a belsejében található vezérlőnek köszönhetően támogatja az aptX Adaptive Dynamic Codec protokollt is. A készülék rendelkezik alacsony késleltetésű móddal is, amelyet bizonyos Xiaomi márkájú telefonokkal tudunk aktiválni. A támogatott mobilok a következők: Mi Mix Fold, Mi 11 széria tagjai, Mi 10 készülékek, Redmi K40 sorozat, Redmi K30 telefonok és Redmi Note 9 Pro.

A Xiaomi FlipBuds Pro apró füleseiben 1-1 darab 54 mAh-s akku van, amivel a gyártó állítása szerint a készülék képes egyetlen feltöltéssel 7 órán át is üzemelni, ha pedig bekapcsoljuk az aktív zajszűrést, a működési idő 5 óra lesz.

A fülhallgató mellé ezúttal is jár egy tárolásra és töltésre egyaránt használható tok, amellyel elérhető a 28 órás üzemidő is. A tokot USB-C csatlakozóval látták el, de támogatott a vezeték nélküli töltés is.

A fülest már meg lehet vásárolni néhány helyen, például a Cafago is árulja 166,27 dolláros áron. Ez kb. 48.100 Ft, de erre még rájöhet az áfa és némi ügyintézési díj. Ha esetleg felkeltette az érdeklődésed, akkor itt tudod megrendelni.

Ez is érdekelhet:

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid