Itt az új Xiaomi Haylou RT (LS05S) okosóra

0

A Haylou Solar okosóra tavaly hatalmasat ment, pillanatok alatt rettentően népszerű lett a korrekt tudása, a hosszú üzemideje és a szinte filléres ára miatt. Most megérkezett az új modell Haylou RT (LS05S) néven, ami frissített dizájnt kapott, és továbbra sem kerül egy vagyonba, így mindenképpen érdemes megismerkedni vele.

A Haylou a Xiaomi egyik almárkája, valamennyire függetlenül működik, de azért ott áll mögötte az anyavállalat. Eddig három okosórát dobtak piacra, az LS01-et, az LS02-t (Haylou Smart Watch 2), valamint az LS05-öt (Haylou Solar).

Ezek mellé érkezett most a 2021-es új modell, az LS05S, ami Haylou RT néven fut, és igazából a Solar utódjának tekinthető, ugyanis erre hasonlít leginkább.

Kezdjük az árral, a friss okosóra jelenleg az Aliexpress és a Banggood oldalán rendelhető elő:

  • Aliexpress: 34,99$ a HAYLOULS05S kuponkóddal (~10.900 Ft + szállítás)
  • Banggood: 39,99$ a BGHYRT kuponkóddal (~12.400 Ft + szállítás)

Ezek már hivatalos nemzetközi (Global) verziós órák. A feladás a hónap vége felé várható, egyelőre előrendeléseket vesznek fel.

(Xiaomi) Haylou RT LS05S okosóra bemutató

A Haylou RT kör alakú dizájnja a tavalyi Solart idézi, de annál vagányabb, modernebb külsőt kapott. Az óra akár 20 napig is elmegy egyetlen töltéssel, és még bekapcsolt 24 órás pulzusfigyeléssel is 15 napot ígér a gyártó, ami egyáltalán nem hangzik rosszul.

A megjelenítő 1,28 colos, LCD technológiára épül, kör alakú, és 240 x 240 pixelt állít csatasorba. Oldalt két gombot találunk, de természetesen érintéssel is vezérelhető a kütyü a kijelzőn keresztül. A szíj kényelmes szilikon, és cserélhető, szabványos 22 mm-es szélességű.

Nem csak jól fest, de az elemeknek is ellenáll a Xiaomi Haylou RT okosóra, ugyanis megkapta az IP68-as tanúsítványt, ami por- és vízállóságot jelent.

A Haylou RT okosóra a Bluetooth 5.0 modemnek köszönhetően képes bármilyen Android vagy iOS rendszert futtató okostelefonnal stabil vezeték nélküli kapcsolatot kiépíteni, amihez a Haylou Fun alkalmazás használható. A csatlakozást követően elérhetővé válnak a szokásos okosóra funkciók, úgy mint az értesítések, hívások, szöveges üzenetek megjelenítése, irányíthatóvá válik a média lejátszó, és a többi.

Említést érdemel még a rengeteg beállítható óradizájn, és újakat is lehet telepíteni az órára, 100-nál is többféle számlap érhető el rá.

A készülék egyébként nem csupán a pulzust, hanem az alvást is képes monitorozni (automatikusan), valamint rendelkezik 12 sportmóddal, és beépített légzési gyakorlat is van.

Részletek és rendelés az alábbi linkeken:

  • Aliexpress: 34,99$ a HAYLOULS05S kuponkóddal (~10.900 Ft + szállítás)
  • Banggood: 39,99$ a BGHYRT kuponkóddal (~12.400 Ft + szállítás)

(Az árak bármikor változhatnak, és a kuponok is lejárhatnak.)

Ezek is érdekelhetnek:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid