Három darab 64 megapixeles kamerával jöhet a ZTE Axon 30 Pro

0

A ZTE egy ideje már posztolja a kedvcsináló tartalmakat következő zászlóshajója, a ZTE Axon 30 Pro kapcsán, amit több ok miatt kaphat fel a rajongók tábora és persze a szakma. A legújabb érdekesség a készülékkel kapcsolatban az, hogy a hátoldalán három darab 64 megapixeles kamera ejti majd rabul a fényt, miközben a legtöbb okostelefonnak jó, ha egy ilyen érzékelője van.

Az új értesülések forrása a cég Weibo oldala, ha valaki nem ismeri, akkor úgy tudjuk a legrövidebben leírni, mint Kína Twittere. A közösségi oldalon közzétett posztban az áll, az újdonság összesen három hátoldali képrögzítő modullal bámul majd a nagyvilágba, és ezek mindegyike 64 megapixeles felbontással őrzi meg a részleteket. Az itt látható teaser alapján nem lehetetlen, hogy egy ultraszéles és egy telefotó modul is ott lesz a felhozatalban.

A ZTE Axon 30 Pro egy olyan mobil lesz, amit nem szabad majd félvállról venni. A telefon a tavalyi Axon 20 5G folytatása lesz, tudjátok, ez volt az első olyan kereskedelmi forgalomban is kapható mobil, ami kijelző mögé szerelt előlapi kamerát kínált, igaz, nagyon kezdetleges formában, de ez nem csorbítja a cég dicsőségét. Az utód nem szakít a hagyománnyal, ha minden jól megy, a megjelenítője mögé ugyanennek a kamerának a második generációs változatát szerelik majd. Ez a bizonyos képernyő mögötti képrögzítő modul 44 megapixeles fotókat készíthet, minden bizonnyal sokkal jobb minőségben, mint elődje, amivel a legtöbb tesztelő nem volt éppen elégedett. De hát minden kezdet nehéz.

Egy nemrégiben napvilágot látott 3C dokumentum szerint a ZTE Axon 30 Pro modellszáma A2022 lesz, a mobil burkolata alatt található akkumulátor pedig támogatni fogja az 55 wattos gyorstöltést, kérdés, hogy a szükséges adapter ott lesz-e a dobozban. A készülékről még annyit lehet tudni, hogy szinte biztos, hogy az erejét egy Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészletből nyeri majd, de ezen túlmenően a részletek egyelőre homályba burkolóznak.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid