Xiaomi Haylou Solar okosóra Global verzió előrendelési lehetőség!

0

Nemrég mutatták be a filléres Xiaomi Haylou Solar okosórát, ami sokak érdeklődését felkeltette, ám elsőként csak Kínában debütált a kütyü. Most viszont felbukkant a Global verzió, amit elő is lehet rendelni, és az ár is kifejezetten kedvezőnek tűnik!

A Geekbuying oldalán tűnt fel elsőként a Global verziós Haylou Solar, aminek az előrendelési ára 39,99 dollár, ez durván 13 ezer Ft. Ha azonban a vásárlás során beírod a 4RU3AQZY kuponkódot, akkor 32,99 dollárra, vagyis 10.800 Ft-ra csökken a fizetendő összeg! További részletek az alábbi linken:

Frissítés: ha esetleg lejárna a kupon, akkor az NNNSOLAR kóddal is lehet próbálkozni, ez is 32,99 dollárra csökkenti az árat.

Fontos: az előrendelés azt jelenti, hogy még nincs készleten az óra, később adják fel!

Haylou Solar bemutató

A Xiaomi kötelékébe tartozó újdonság egyik nagy előnye az akár 30 napos üzemidő, amire azért valljuk be, nem sok okosóra képes. Ha pedig 24 órás pulzusméréssel használjuk, még úgy is kihúz két hetet, vagyis nem kell gyakran töltőre dugni. Pontosabban tenni, ugyanis egy mágneses megoldással táplálható a kütyü.

Az anyaghasználat maximálisan rendben van, a ház maga fémből készült, míg a szíjat szilikonból öntötték. A megjelenítő 1,28 colos, LCD technológiára épül, kör alakú, és 240 x 240 pixelt állít csatasorba. Egyébként a nevével ellentétben az óra nem képes magát a nap energiájával táplálni, pedig az tényleg nagy szenzáció lett volna.

Nem csak jól fest, de az elemeknek is ellenáll a Xiaomi Haylou Solar, ugyanis megkapta az IP68-as tanúsítványt, szóval nem kell levenni, ha beugrunk a kádba, a medencébe vagy a zuhany alá.

A Haylou Solar okosóra a Bluetooth 5.0 modemének köszönhetően képes bármilyen Android vagy iOS rendszert futtató okostelefonnal stabil vezeték nélküli kapcsolatot kiépíteni, melyet követően elérhetővé válnak a szokásos okosóra funkciók, úgy mint az értesítések, hívások, szöveges üzenetek megjelenítése, irányíthatóvá válik a média lejátszó, és a többi.

A készülék egyébként nem csupán a pulzust, hanem az alvási minőséget is képes monitorozni, valamint rendelkezik 12 sportmóddal és néhány beépített légzési gyakorlattal, ami jól jöhet mostanában.

Részletek és rendelés az alábbi linken:

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid