A Xiaomi legjobb robotporszívója most magyar raktárról rendelhető

0

A Xiaomi Roborock S50 robotporszívót bizonyára már nem kell bemutatni a téma iránt érdeklődőknek, hiszen ez a kínai gyártó legjobb ilyen terméke, és úgy általában az egyik legjobb ár/érték arányú okos porszívó a piacon. A készülék nemzetközi kiadása most magyarországi raktárról rendelhető, így már semmilyen plusz költség (áfa vagy vám) nem terheli.

A Roborock S50 messze a legjobb robotporszívó az árkategóriájában, rengeteg teszt van már róla, és sokan használják teljes megelégedettséggel. Nagyon erős, 2000 Pa szívóerővel rendelkezik, így a vastagabb szőnyegekkel sem lesz problémája, ráadásul automatikusan érzékeli a szennyezettebb részeket, és ilyenkor magától nagyobb fokozatra kapcsol.

Nagy előnye, hogy tud felmosni is, mivel kapott egy víztartályt, így parkettánkat és járólapunkat is makulátlanra tisztítja. Nagyon fejlett érzékelőrendszerrel bír, hiszen 13 szenzor segítségével térképezi fel a szobákat, és gondoskodik arról, hogy egyetlen apró sarok se maradjon ki a takarítás során. Akár 2 cm-es küszöbön is átmegy, és amikor mindennel végzett, visszamegy a töltőállomáshoz, így a működése teljesen automatikus.

A fejlett appnak köszönhetően időzíthetjük, és távolról is irányíthatjuk, így mire hazaérünk, már csak a tisztaság fogad minket. Egyik különlegessége, hogy mi is kijelölhetjük az útvonalát, de még a területét is, hogy hol szeretnénk, ha rendet rakna. Mindezt egy térképen tudjuk megadni, amit a Xiaomi robotporszívója maga rajzol meg a szenzorai alapján.

Xiaomi Roborock S50 (nemzetközi verzió) általában 500 dollár körül szokott menni, de most mindössze 429.99 dollárért lehet beszerezni a Tomtop EU raktárából korlátozott számban. Német raktár van kiírva (Germany Warehouse), de azt az infót kaptuk, hogy a terméket Magyarországról szállítják. A legfontosabb pedig az, hogy így mindenképpen elkerülöd az extra fizetnivalókat. Részletek és rendelés az alábbi a linken.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid