Xiaomi légtisztító kiárusítás EU raktárról

0

Az utóbbi pár évben kifejezetten nagy népszerűségre tettek szert a Xiaomi okos légtisztító készülékei, amelyek hatékonyan javítják a szoba levegőjét, sokkal egészségesebbé és kellemesebbé téve azt. Most három típust is jelentősen leáraztak, ráadásul mindet európai raktárról küldik gyors szállítással, érdemes megnézni őket!

Mire is jó egy ilyen légtisztító? Gyakorlatilag a szoba levegőjét szűrik, és nem csak a por ellen hatékonyak, hanem mindenféle apró részecske ellen, például a füst, a baktériumok, a rossz szagok, az állatszőr vagy akár a pollenek, így allergiásoknak különösen ajánlottak ezeket a szerkezetek.

A Xiaomi légtisztítói telefonról is vezérelhetők a Mi Home alkalmazáson keresztül, lehet például távolról ki- és bekapcsolni őket, illetve ellenőrizni a levegő részecsketartalmát. Persze automata módban is működhetnek folyamatosan, akár éjszaka is, van direkt olyan beállítás, amivel a lehető leghalkabban teszik a dolgukat.

Xiaomi Mijia Air Purifier 2H légtisztító

Ez a modell a népszerű 2-es verzió frissített változata, teljesítményét tekintve óránként 260 köbméter levegőt tud megtisztítani, és a gyártói ajánlás szerint 18 és 31 négyzetméter közötti helyiségekbe való. Persze ez nyilván nem szentírás, de megközelítőleg azért érdemes számításba venni (kisebb helyen mondjuk nyugodtan használható, de ha nagyobb a szoba, akkor oda már jobb valamelyik erősebb típus).

Ezen a modellen még nincs kijelző, így az alkalmazáson keresztül tudjuk elérni a fontosabb információkat és beállításokat, de persze gombbal is vezérelhető, ha nem érdekelnek minket az okos funkciók. A HEPA szűrő révén eltávolítja a 0,3 mikronos vagy ennél nagyobb részecskék 99,97%-át. A BGZT88473 kuponkóddal most 85,99 dolláros áron lehet lecsapni rá európai (CZ) raktárról, ami átszámolva olyan 26.900 Ft-ra jön ki. További részletek és rendelés ezen a linken.

Xiaomi Mijia Air Purifier 3H légtisztító

A 3H modell alapvetően két dologban jobb a 2H-nál. Egyrészt nagyobb a teljesítménye, óránként 400 köbméter levegővel is elboldogul, és ennek megfelelően már 28-48 négyzetméteres helyiségekbe is alkalmas. Ezen kívül van rajta egy OLED érintőkijelző, ami folyamatosan írja a levegő részecsketartalmát, így telefon nélkül is látjuk ezt.

Egyébként ez a modell is tud mindent, amit a kisebb, meglehetősen csendesen teszi a dolgát, és ez 99.85%-os hatékonysággal lép fel az apró részecskék ellen a gyári adatok szerint. A BGZT20773 kuponkóddal most 135,99 dolláros áron lehet lecsapni rá európai (CZ) raktárról, ami átszámolva olyan 42.500 Ft-ra jön ki. További részletek és rendelés ezen a linken.

Frissítés: újabb kupon: BGCDC079

Xiaomi Mijia Air Purifier Pro légtisztító

Ahogy a neve is mutatja, ez már szinte egy professzionális eszköz, ami akár 60 négyzetméteres helyiségek levegőjének tisztítására is alkalmas (500 köbméter/óra). Itt is adott az OLED kijelző, ami a levegő részecsketartalma mellett az aktuális hőmérsékletet és páratartalmat is mutatja.

Ez is működik többféle fokozatban, akár automata módban is, illetve vezérelhető okostelefonról bárhonnan, vagy magáról az eszközről. A hatékonysága a gyártó szerint 99,98%-os, vagyis búcsút inthetünk a levegőben lévő szennyeződéseknek, illetve kórokozóknak. A BGXMPROA kuponkóddal most 215,99 dolláros áron lehet lecsapni rá európai (CZ) raktárról, ami átszámolva olyan 67.000 Ft-ra jön ki. További részletek és rendelés ezen a linken.

Frissítés: újabb kupon: BGCDC080

 

Megjegyzés: az akciók limitáltak, bármikor elfogyhatnak a kuponok! A Banggodon a pénznemet érdemes dollárra (USD) állítani, akkor fognak kijönni az említett árak.

Ezeket is nézd meg:

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid