(Xiaomi) Haylou GT5 bemutató – Vezeték nélkül is tölthető apró füles 10 ezer Ft alatt

0

Újabb filléres áron kapható, ám ezt meghazudtoló módon rendkívül jól felszerelt, hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató került forgalomba a Xiaomi alatt szolgáló Haylou márka GT5 fülesének képében. Pehelykönnyű és ergonomikus kialakítás, Bluetooth 5.0, alacsony késleltetés, automatikus párosítás, virtuális asszisztensek támogatása, vezeték nélkül és USB-C kábellel tölthető aksis tárolódoboz, kiváló üzemidő és érintésalapú vezérlés jellemzi az újdonságot.

A (Xiaomi) Haylou GT5 vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 26,24 dolláros áron rendelhető a Cafago jóvoltából, amíg magyar pénzre átszámítva megközelítőleg 8.200 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Külső

A fülhallgatók súlya mindössze 3,9 gramm. A készülék jelen pillanatban csupán fekete színben választható, de abban tagadhatatlanul jól is mutat. A készülék külseje kapcsán mindenképpen említést érdemel, hogy nem csupán ergonomikus és könnyű kialakítást kapott, de használni is nagyon könnyű lesz, mivel fizikai gomb helyett már érintésérzékeny felületekkel történik a vezérlés.

Akárcsak a többi hasonló hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató esetében, ezt a készüléket is egy powerbank gyanánt is használható tárolódoboz teszi teljessé, amelyen még a töltöttség is jól látható.

A csomagolásban a használati útmutató, a bölcső, 3 pár gumiharang, egy USB-C kábel, no és persze maguk a fülhallgatók lesznek megtalálhatók. Lássuk, mit is tudnak az apróságok!

Funkciók

A (Xiaomi) Haylou GT5 belsejében Bluetooth 5.0 technológia dolgozik, amelynek köszönhetően lehetséges a 10 méteres hatótáv, a kedvező energiafogyasztás, és az alacsony késleltetésű, stabil vezeték nélküli összeköttetés.

Apropó alacsony késleltetés: a fülhallgatót lehet egy úgynevezett játék üzemmódban használni, amelyben mindössze 65 ms lesz a késleltetés.

A fülhallgatók nem csupán zenét hallgatni, de hívásokat lebonyolítani is tökéletesek lesznek, mivel rendelkeznek beépített mikrofonnal. A készülék belsejében található elektronika támogatja a HFP, HSP, A2DP, AVRCP vezetéknélküli protokollokat.

A fülhallgató automatikusan párosíthatók, és akár külön is lehet őket használni headset gyanánt.

A Haylou GT5 segítségével bármikor meg lehet idézni a párosított eszköz virtuális asszisztensét. Vélhetően a hangzásra sem lesz panasz, a fülesek belsejében 7,2 mm átmérőjű driverek teljesítenek szolgálatot.

Üzemidő

A GT5 fülesei belsejében 40 mAh kapacitású apró akkumulátorok találhatóak, amelyeknek köszönhetően nagyjából 4 órás működésre lehet számítani. Persze nem véletlenül kapjuk a töltődobozt a fülhallgatók mellé, mivel az abban lévő 580 mAh kapacitású teleppel többször újra lehet tölteni a füleseket. Az összesített működési idő így akár 24 óra is lehet. A tárolódoboz kapcsán említést érdemel, hogy nem csupán USB-C kábellel, de vezeték nélküli padokkal is tölthető, és a különböző okostelefonok által biztosított fordított indukciós töltést is támogatja.

A (Xiaomi) Haylou GT5 vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 26,24 dolláros áron rendelhető a Cafago jóvoltából, amíg magyar pénzre átszámítva megközelítőleg 8.200 forintot jelent. További műszaki részletek és megrendelés lehetőségek erre a linkre kattintva!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid