Megérkezett a Xiaomi Mi Band 3

0

Itt az új Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötő, amelyre elég sokat kellett várni, hiszen az előd már két éves. A friss modell jó néhány hasznos újítást hozott magával, és az ára továbbra is igen kedvező.

Az egyik legfontosabb előrelépés, hogy a Mi Band 3 már egy nagyobb, 0.78 colos, 128 x 80 pixeles OLED kijelzőt kapott, így több információ megjelenítésére képes, és akár az üzeneteinket is elolvashatjuk rajta. Javult továbbá a vízállóság, elfelejthetjük az IP67-et, az új kiadás ugyanis már 50 méterig vízálló, így tökéletesen alkalmas bármilyen vizes tevékenységhez.

A Xiaomi Mi Band 3 Bluetooth 4.2-vel kommunikál a telefonunkkal, és nagy újítás, hogy most már hívást is fogadhatunk a kütyüvel. A friss modell egy méretesebb, 110 mAh-s aksit kapott, amellyel a gyártó szerint 20 napot fog működni egy töltéssel.

A Mi Band 3-ból kétfelé verzió is lesz, egy normál, valamint egy NFC-s, utóbbi fizetésre is alkalmas. Az alap modell ára átszámolva 169 jüan Kínában, ami kb. 7200 Ft, az NFC-s kiadásért pedig 199 jüant (8.500 Ft) kérnek, de ez nem igazán mérvadó nekünk. Nálunk egész biztosan drágábban lehet majd berendelni őket, de mindenképp beszerzünk egyet tesztelni, ugyanis a Mi Band 2 nagy kedvenc volt.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid