Megújul a Google Térkép felülete

0

Úgy tűnik a gigacég minden alkalmazását átszabja az utóbbi időben, és most éppen a térkép app kaphat némi ráncfelvarrást, amit már el is kezdtek tesztelni.

Az Android Police hozta le a hírt, miszerint nemsokára különböző kategóriákat tartalmazó lebegő mezők érkeznek a Google Maps alkalmazásba.

A cikkben található kép alapján a fontosabb helyek lesznek ezekben felsorolva, így egyetlen kattintással kereshetünk majd rá a közelben lévő benzinkutakra, kávézókra, éttermekre, és egyéb érdekes helyszínekre. A “Rétegek” gomb átkerül a bal oldalra, a kategóriák pedig tőle jobbra sorakoznak majd. Természetesen görgethető sávot kapunk a sok választható opció miatt.

Egyelőre még erősen tesztfázisban jár a dolog, mivel csak néhány felhasználó látta ezt a legújabb béta verzióban, ráadásul a beszámolók szerint még nem volt túl stabil (nem mindig jelentek meg az ikonok).

Ez az újítás lehet majd egyébként a Google I/O-n elhangzott változtatások egyike, amelyet több másik opció is követhet majd (AR útvonal, Google Map helyszín megosztása stb.).

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid