Olcsóbb lett a Xiaomi okos WC ülőke

0

Már korábban is írtunk róla, hiszen számunkra az utóbbi idő egyik legmeghökkentőbb terméke volt, amin elsőre nagyot nevettünk, ám mikor átböngésztük a tulajdonságait, rögtön felkeltette az érdeklődésünket.

A Xiaomi okos WC ülőke nem kapott WiFi-t és nem tudunk sebesség adatokat sem prezentálni nektek, mert nem erről szól a dolog. Egyszerűen csak egy baromira hasznos termék, ami még kellemesebbé teszi a mosdóban eltöltött időt, ráadásul higiénikus is.

Egy irányító panel is tartozik hozzá, ezen tudjuk majd személyre szabni az ülőkét. Állíthatjuk a víznyomás és a hőmérséklet értékeit, és több hasznos funkciót is egyetlen gombnyomással elérhetünk.

Az ülés fűthető, így a hideg téli napokon sem lesz kellemetlen érzés “hobbinknak” adózni. Ezt egyébként kedvünkre állíthatjuk, így mindenki megtalálja majd a neki komfortos hőmérsékletet. Rendelkezik beépített világítással is, mert hát a trón is jobban néz ki, ha fényárban úszik.

A higiénia kiemelt szerepet kapott a kínai gyártó termékénél, ami nagyon jó hír. Bidé funkció is van, amit egy beépített tartály segítségével valósítanak meg. Egy speciális szűrőrendszer is kapott, ami mindenféle káros anyagot kiszűr majd a vízből. Emellett beépítettek egy UV lámpát, ami a baktériumok elpusztítására szolgál.

Érdemes még megjegyezni, hogy a Xiaomi okos WC ülőkéje díjat is nyert, így biztosan állíthatjuk, hogy tud valamit. A termék jelenleg az eddigi legolcsóbb áron, 224.99 dollárért rendelhető a Tomtop webshopjából. Ha szeretnéd egy ilyennel meglepni a családod, akkor ezen a linken rendelheted meg ingyenes vámmentes szállítással (Duty Free Shipping).

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid