Már megvásárolható a Xiaomi óriásmobilja, a Mi Max 2

0

A nemrég bemutatott, hatalmas aksival és kijelzővel szerelt Xiaomi Mi Max 2 már meg is vásárolható, most ráadásul van hozzá egy közel 10.000 Ft kedvezményre jogosító kuponkódunk.

A Xiaomi Mi Max 2 egyik fő vonzereje a 6.44 colos Full HD kijelző, ami mindenképpen tekintélyt parancsoló. A ház fémből van, és mindössze 7.6 mm vékony, az aksi pedig 5300 mAh-s, ami kiemelkedő üzemidőt sejtet. Fontos extra továbbá a Quick Charge 3.0 gyorstöltés, amellyel 1 óra alatt közel 70%-ra tölthető a méretes telep USB-C porton keresztül.

A készüléket a 14 nm-es csíkszélességgel gyártott, 8 magos Snapdragon 625 hajtja, azaz egy energiatakarékos hardverről van szó, ami 4 GB RAM-mal és 64 GB-os belső tárhellyel párosul.

A Mi Max 2 az elődjéhez képest talán a kamerában fejlődött a legtöbbet. Az újdonság hátlapján egy 12 megapixeles Sony IMX386-os szenzor teljesít szolgálatot fázisdetekciós autofókusszal és nagyméretű, 1.25 mikronos pixelekkel. Nem mellesleg ugyanez az egység került a Mi 6-ba is, csak ott még kiegészült egy másodlagos telefotó kamerával. Az 5 megapixeles szelfikamera inkább csak átlagosnak mondható, de valószínűleg ez sem fog csalódást okozni.

A sztereó hangszóróval és ujjlenyomat-olvasóval is felszerelt Xiaomi Mi Max 2 a Banggood weboldalán nettó 89.000 Ft-ba kerül eredetileg, de a “BGMAX2” kuponkóddal most 79.000 Ft körüli áron megvásárolható.

forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid