A Samsung megváltoztatta a Harman logóját

0

Azt már bizonyára hallottad, hogy a Samsung nemrégiben felvásárolta a hangtechnikájáról közismert Harmant, most pedig egy elég szembetűnő módosítással tették egyértelművé, hogy az övék a vállalat.

A felvásárlás egyik hozadéka lehet, hogy a Samsung termékek a jövőben jobb hangrendszerrel jöhetnek, ráadásul már nem kell licenszdíjakat fizetniük a Harmannak, hiszen ők rendelkeznek a vállalattal. Ennek kihangsúlyozására a Harman logójába belekerült az “A Samsung company”, azaz “Egy Samsung vállalat” felirat.

A Samsung által felvásárolt Harman International egyébként elég sok márkát foglal magába, ide tartozik többek között az AKG, a Bang & Olufsen és a JBL is, de ezek logója egyelőre nem változott.

Sandra Rowland, a Harman International pénzügyi igazgatója szerint jót tett nekik a felvásárlás, hiszen így lehetségessé vált, hogy nagyobb dolgokban gondolkodhassanak.

A felvásárlás utáni első Samsung készülék, ami Harman technológiát használ, a Galaxy Tab S3 lett. A méretes tableten nem kevesebb, mint 4 hangszórót találunk a lehető legjobb hangzás érdekében.

via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid