Xiaomi Mi Max 3 kiárusítás a GearVita oldalán

0

A Mi Max 3 egy igazi óriásmobil azoknak, akiknek nem számít a kompakt méret, viszont a lehető legnagyobb kijelzőre vágynak. A készüléknek sajnos úgy néz ki, nem lesz folytatása, viszont nem egy régi modellről van szó, simán megállja a helyét még most is.

A mobilt most a GearVita akciózza, két verzióban is:

Mit jelent az International verzió? Ez nem ugyanaz, mint a hivatalos Global verzió, viszont ugyanúgy van benne B20-as LTE támogatás, és magyarul is tudó Global MIUI rendszert telepítettek rá. Alapvetően tehát szinte ugyanazt kapod, viszont frissíteni csak manuálisan lehet majd a mobilt, nem OTA-n keresztül (egyébként nyitott bootloaderrel jön, tehát ezzel már nem kell vacakolni).

A másik fontos tudnivaló a szállítással kapcsolatos. Az EU Priority Line szállítási mód 10,38 dollárba kerül, és egy a legtöbbször vámmentes, de nem mindig, néha előfordulhat, hogy megfogják. Ebben az esetben még elkérnek 3500 Ft kezelési költséget és a 27%-os áfát. (Egyébként még ezzel együtt is egész kedvező lesz a végösszeg.)

Xiaomi Mi Max 3

A Xiaomi Mi Max 3 egyik fő vonzereje a hatalmas, 6.9 colos, 18:9-es, Full HD+ megjelenítő, amivel sokak szívébe belopta magát a masina. A másik remek tulajdonsága a méretes, 5500 mAh-s akkumulátor, amellyel garantált a kiemelkedő üzemidő.

Persze más téren sem kell szégyenkeznie a mobilnak, hiszen a Snapdragon 636 chipset igen jó teljesítményt nyújt, és a 4 vagy 6 GB RAM, valamint a 64 vagy 128 GB-os tárhely is bőségesnek tűnik. A hátlapra duál kamera került (12+5 MP), az előlapra pedig egy 8 MP-es egység.

Linkek és kuponok még egyszer:

Egyébként most van a kínai Valentin nap, ennek az alkalmából további akciókat indított a GearVita.

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid