Extra nagy hajlítást kap a Huawei Mate 30 Pro kijelzője

0

Ahogy lassan közeledik a bemutató, egyre több információ lát napvilágot a Huawei következő csúcsmobiljáról, a Mate 30 Próról. Ezúttal új fotók bukkantak fel, amelyek megerősítik, hogy szokatlanul nagyméretű hajlítással készül a kínai vállalat.

Az alábbi kiszivárgott képen állítólag a Huawei Mate 30 Pro látható egy speciális tokban, ami eltakarja a dizájn egy részét, de az így is látszik, hogy megmarad az “edge” kijelző, vagyis két oldalt hajlított lesz a panel.

Ez a hajlítás igen nagy mértékű lesz, megközelíti a 90 fokot, ami egyébként remekül látszik az alábbi fotókon. Ezeken a Mate 30 Pro előlapi üvegje (vagy védőüvegje) szerepel.

Ez a hajlított megoldás egyébként kísértetiesen emlékeztet az Oppo nemrég bemutatott “vízesés” kijelzőjére, ami szintén 90 fokos hajlítással rendelkezik két oldalt.

Oppo “waterfall display”

Persze míg az Oppo notch nélküli mobillal készül, addig a Mate 30 Pro esetében számolnunk kell a szenzorszigettel, ami kisebb lesz, mint az előd esetében, de a csepp alakú megoldásoknál nagyobb. Persze kell is a hely a sok szenzornak, hiszen a mobilba egy 3D-s arcfelismerő rendszert is belezsúfol a Huawei.

A Huawei Mate 30 modellek bemutatója október könyékén várható, és valószínűleg komoly újítások lesznek a hardverben, illetve a kamerák terén is.

Via Huawei Central

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid