QHD kijelzővel és nagyobb aksival jöhet a Xiaomi Mi 9 5G

0

Volt már néhány pletyka egy új, 5G-s Xiaomi telefonról, ami egyébként sorra kapta a tanúsítványokat Kínában. Most kiderült, hogy az M1908F1XE modellszámot viselő mobil nem más, mint a Xiaomi Mi 9 5G, holott eddig mindenki azt hitte, hogy egy új Mi MIX telefonról van szó.

Friss értesülések szerint – melyek egy neves Xiaomi szivárogtatótól származnak – a szóban forgó mobil valóban az 5G modemmel felvértezett Mi 9, ám nem csak kapcsolódás terén lehet újdonságokra számítani a készüléket illetően. Xiaomishka infói szerint a telefon megjelenítője QHD felbontású lesz a korábbi Full HD helyett, ami igazából időszerű volt a gyártótól, bármennyire is mondják sokan, hogy az utóbbi bőven elég.

A kamerákon is fejlesztenek, az elsődleges szenzor optikai képstabilizátort kap, és egy méretesebb akkumulátorról is szó esett, ami 45W-os gyorstöltést is támogat, elsőként a Xiaomi telefonok között. A megnövelt felbontású képernyő és az 5G modem meg is követeli az extra kakaót, nagyon kíváncsiak leszünk, hogy milyen üzemidőre lesz képes a készülék. Hardveres erőben mindenesetre nem lesz hiány, hiszen a burkolat alatt egy Qualcomm Snapdragon 855+ chipset végzi majd a számításokat.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid