Ismerd meg közelebbről a Google Pixel 4 XL kameráit

0

Nem ez az első eset, hogy valamilyen vizuális tartalom kerül ki a netre, amin a Google zászlóshajók következő generációja pózol, ám ezúttal azért olyan érdekesek ezek a tokokról készült renderek, mert még közelebbi képet alkothatunk a Pixel 4 XL három érzékelővel dolgozó kamerarendszeréről. A képek egyébként egy kínai tartozékgyártónak köszönhetően jutottak ki a kibertérbe. (Frissítés: specifikációk is vannak a cikk végén!)

A képeknek köszönhetően sokkal jobban megismerhetjük a Google Pixel 4 XL hátlapi képrögzítő egységét, ami egy elsődleges, egy telefotó, valamint egy ultraszéles látószögű szenzorból áll. A felső kamera mintha egy kicsit nagyobb volna mint a többi, ám mivel a tokokat készítő cégek csupán a kivágásokhoz szükséges adatokat kapják meg, nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni.

A készülék októberi bemutatójáig még rengeteg idő van, és mivel a Pixel telefonok szinte mindig hagyományosan főszereplői a különböző szivárogtatásoknak, vélhetően az összes infó ki fog kerülni róluk még jóval a debütálás előtt.

Míg a tech média a készülék formatervével foglalkozik, nagyon keveset beszélnek a telefon(ok) várható specifikációiról, mondjuk sokat nem is tudni róluk ilyen téren. A Google Pixel 4 XL esetében 6,4 colos OLED megjelenítőre, valamint Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészletre, minimum 6 GB RAM-ra, és legalább 128 GB belső tárhelyre lehet számítani az eddigi szóbeszédek alapján.

Frissítés

A cikk írása közben derült ki néhány új infó a Pixel 4 telefonokkal kapcsolatban, amikről úgy gondoltam, érdekelne benneteket is! Szóval a legújabb értesülések szerint 90 Hz-es képfrissítési rátával bíró megjelenítőket kapnak a modellek, mégpedig 5,7 colos Full HD+ felbontásút a kisebb, míg 6,3 colos QHD+ panellal büszkélkedhet az XL variáns. A képernyők a “Smooth Display” nevet viselik majd, a Fluid AMOLED sajnos már le van foglalva ugyebár.

A kamerákról meg azt hallottuk, a 12 megapixeles elsődleges szenzor marad, ám most új cimborát kap egy 16 megapixeles telefotó egység képében. Az aksik kapacitása nem fogja sarokba szorítani az Oukitel K szériás mobiljait, a Pixel 4 2800, míg az XL 3700 mAh kapacitású telepet kaphat.  A szóbeszéd szerint az alap belső tárhely kapacitás 64 GB lesz, de lehet majd kérni 128 GB-os verziót is. Mielőtt felháborodnál, vagy netán örvendeni kezdenél, ezek csak pletykák, semmi nem erősíti meg őket, érdemes némi fenntartással kezelni őket.

Forrás: GSMArena és GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid